OTKRIVENO

Poklon koji uteruje strah u kosti: Saznali smo šta je kraljica Elizabeta poklonila Hariju i Megan za venčanje! (FOTO)

Svadbeni poklon kraljevskih proporcija

Vip priča
Autor:
Foto: Profimedia

Iako  kraljevski par treba da se odrekne većine svojih svadbenih poklona u vrednosti od 8 miliona funti koje su primili od nepoznatih darivatelja i kompanija koje su putem njih želele da ostvare promociju i dobit, jedan poklon, onaj kraljice Elizabete II, sigurno je nadomestio spomenuti "gubitak".

 

Pri odabiru svog poklona, kraljica Elizabeta II za svog je unuka i njegovu suprugu odlučila je da bude prilično darežljiva. Poklon dostojan kraljice, zapravo je kuća "York Cottage" na imanju u Sandringhamu. Poklon kojim je Elizabeta II zasigurno oduševila mladence, u bukvalnom je smislu neverovatnih proporcija ako je suditi prema 8000 hektara zemlje na koliko se prostire imanje.

 

Nove najbolje drugarice: Amal Kluni se brine o svojoj novoj prijateljici - Megan Markl! (FOTO)

foto: Profimedia

Od toga, 240 hektara čini javni park, a 24 hektara vrt koji je ujedno povezan s glavnom kućom. Imanje zapravo datira sve do razdoblja kralja Edvarda VII. koji je kuću poklonio svom sinu, kralju Džordžu V u 1893. godini. Hari i Megan trenutno borave u kući Notingam koja je smeštena na prostoru Kensington palate, a svoj novi dom će koristiti kao odmaralište. Zanimljivo je da prema navodima stranih medija, spomenuto imanje izbegavaju pripadnici kraljevske porodice zbog toga što smatraju da je kuća ukleta.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs