pogledajte

Bajkovita destinacija: Procurela informacija gde su princ Hari i Megan otišli na medeni mesec - jedno noćenje iznosi 4000 funti! (FOTO)

Premda se pisalo da će se novopečeni mladenci, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, na svoj medeni mjesec uputiti u Afriku ili Kanadu, ako je verovati britanskim medijima, princ Hari i Megan Markl trenutno se odmaraju u romantičnom zdanju iz 13. veka dvorcu Ašford smeštenom u Irskoj

Vip priča
Autor:
Bajkovita destinacija: Procurela informacija gde su princ Hari i Megan otišli na medeni mesec - jedno noćenje iznosi 4000 funti! (FOTO)
Princ Hari i Megan Markl, Foto: Profimedia

Kako je objavio Dejli Mejl, radi se o luksuznom zdanju u kojem noćenje stoji između 600 i 4000 funti, a nalazi se u bajkovitoj irskoj grofoviji Majo.

Otac Megan Markl ponovo u centru skandala: Evo zašto zapravo nije došao na ćerkinu svadbu!

A post shared by Ashford Castle (@ashfordcastle) on

Iako se stalno spekulisalo kako će zaljubljeni par koji je izrekao sudbonosno "da" 19. maja u dvorcu Vindzor, otputovati u egzotičnu Bocvanu ili pak u Kanadu, princ i njegova supruga navodno se odmaraju u Irskoj.

Sve je "zakuvala" meštanka Rejčel Ford koja je objavila na Tviteru kako "prvi put želi da poseti dvorac Ašford, a on je zatvoren za javnost". Što je odmah podstaklo šuškanja da se tamo odmaraju vrlo važni gosti - članovi kraljevske porodice.

Rols Rojs u kojem je došla na venčanje krije tužnu priču: Okrutna šala na račun Megan Markl digla prašinu! (FOTO)

A post shared by Ashford Castle (@ashfordcastle) on

Ovo luksuzno zdanje sa pet zvezdica je omiljeno među poznatima, a upravo tamo se venčao igrač golfa Rori MekIlroj.

Ovo je sramota za ženu jednog princa: Isplivao stari intervju Megan Markl - javnost je zgrožena! (VIDEO)

A post shared by Ashford Castle (@ashfordcastle) on

Takođe, dvorac ima i vezu s kraljevskom porodicom: dnevna soba i bar nose ime Harijevog pretka kralja Džordža V, koji je često odsedao u Ašfordu.

Ukoliko je ova informacija tačna, premda ni Ašford ni Kensingtonska palata nisu želeli da komentarišu ova nagađanja, ovo je već druga poseta princa Harija i Megan "zelenom ostrvu". Naime, u martu su otputovali u Severnu Irsku u sklopu turneje po Velikoj Britaniji.

Inače, novopečeni supružnici žele što pre da zasnuju porodicu.

"Dobijanje naslednika definitivno je njihov prioritet", rekao je za američki "UsWeekly" izvor blizak kraljevskom paru i dodao: "Žele da zasnuju porodicu odmah i pokušaće to da ostvare što je moguće pre."

Pred vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa sada je mnogo obaveza, a najviše pritiska je na 36-godišnjoj Megan koja prolazi kroz šestomesečni kurs učenja kraljevskih protokola, manira i istorije kako bi se što bolje uklopila u monarhiju i kvalitetno obavljala svoje zadatke kao vojvotkinja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs