ko stoji iza ovoga?

Rols Rojs u kojem je došla na venčanje krije tužnu priču: Okrutna šala na račun Megan Markl digla prašinu! (FOTO)

Oči celog sveta su tog dana gledali u luksuzni automobil Rols Rojs u kojem se Megan Markl dovezla u dvorac Vindzor, ali pravu istinu o istoriji spornog automobila znali su samo pojedinci

Vip priča
Autor:
Rols Rojs u kojem je došla na venčanje krije tužnu priču: Okrutna šala na račun Megan Markl digla prašinu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ko se okrutno našalio sa novopečenom vojvotkinjom Megan? Pitaju se britanski tabloidi koji donose priču o automobilu u kojem se 19. maja u Vindzor dovezla mlada u pratnji svoje majke Dorije Ragland.

Pljušte teške uvrede: Evo kako izgleda sestra Megan Markl koja od svadbe napada kraljevsku porodicu javno! (FOTO)

foto: Profimedia

Naime, kako navode, Rols Rojs Fantom IV u koji su pre dve nedelje gledale oči celog sveta, isti je onaj u kojem se pre 46 godina provozala Volis Simpson, udovica Edvarda VIII na dan njegove sahrane.

Ovo je sramota za ženu jednog princa: Isplivao stari intervju Megan Markl - javnost je zgrožena! (VIDEO)

foto: Profimedia

Podsetimo, Edvard VIII, abdicirao je s vlasti kako bi mogao da se oženi dva puta raszvedenom Amerikankom Volis Simpson, a na vlast je umesto njega došao njegov brat Džordž VI, otac današnje kraljice Elizabete II. Cela istorija kraljevske porodice u tom se trenutku promenila i odredila sudbinu tada još mlade Elizabete.

Ime Volis Simpson ponovo se sve češće moglo čuti u medijima poslednjih meseci kada su Megan Markl upoređivali s njom, budući da je jedina Amerikanka koja je imala veze s britanskom kraljevinom.

Kamila Parker sve otkrila: Šta se događalo u kraljevskoj porodici zbog skandala oko Megan Markl pred venčanje! (FOTO)

Sporni automobil služio je tog tužnog dana 1972. godine kao prevoz nesrećnoj Volis kada je stigla na poslednji ispraćaj voljenog supruga, a isti je poslužio i kao prevoz Megan Markl od hotela do kapele Sen Džordž na dan venčanja.

Noćna mora mnogih Britanaca - razvedene Amerikanke: Po čemu je Megan Markl drugačija od Volis Simpson?! (FOTO)

Neprijatna slučajnost ili pak namerna zloba? Pitaju se sada mnogi kojima je ovaj potez neshvatljiv. Šta sam vrh kraljevske porodice želi da poruči novoj članici?

Ali, nije ovo jedina neugodnost koju je vojvotkinja Megan doživela unutar palate otkako je stigla u London. Na božićnom ručku prošle godine princeza Majkl od Kenta, rođaka Elizabete II nosila je upečatljivi broš s crnim robom kojim je pokušala da pošalje jasnu poruku gospođi Markl.

1 / 7 Foto: Profimedia

Svoje rasističke komentare princeza nije nikada skrivala. Kruže glasine da je tokom jednog boravka u Njujorku, u restoranu sedela pored

afroamerikanaca koji su se glasno smejali. To je zasmetalo uzvišenoj princezi koja im je doviknula kako bi trebali da se vrate u kolonije odakle su i došli.

Ipak, zbog pritiska sa samog vrha monarhije, princeza Majkl se izvinila Megan Markl na neprijatnosti koju je prouzrokovao broš.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs