Srećnica

Princ nije štedeo: Evo šta je Hari poklonio Megan Markl za venčanje! (FOTO)

Prema običaju, mladenci pred venčanje međusobno daruju neku sitnicu koja će ih podsećati na najvažniji dan u njihovu životu, a princ Hari na svom poklonu nije štedeo

Vip priča
Autor:
Princ nije štedeo: Evo šta je Hari poklonio Megan Markl za venčanje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Svet se još uvek nije utišao oko kraljevskog venčanja princa Harija i Megan Markl koji su se 19. maja u dvorcu Vindzor zakleli jedno drugom na večnu ljubav. Zbog ogromnog pritiska medija, činjenice da na venčanje nije stigao Meganin otac koji bi je dopratio do oltara i skandala vezanih uz njenu porodicu, princ Hari je svojoj odabranici želeo da se iskupi na poseban način.

Prema običaju, mladenci pred venčanje međusobno daruju neku sitnicu koja će ih podsećati na najvažniji dan u njihovu životu, a princ Hari na svom poklonu nije štedeo.

Kao da to što je osvojila princa samo po sebi nije dovoljno, Megan je prema pisanju britanskog Ela od svog, tada još uvek verenika, na poklon dobila skupocenu dijamantsku narukvicu čija se vrednost procenjuje na oko 20 hiljada evra.

Kamila Parker sve otkrila: Šta se događalo u kraljevskoj porodici zbog skandala oko Megan Markl pred venčanje! (FOTO)

foto: Profimedia

Harijev poklon otkriven je na baštenskoj zabavi u Bukingemskoj palati povodom 70-og rođendana njegovog oca, princa Čarlsa.

Osim dijamantnih minđuša u obliku ruže i venčanog i vereničkog prstena koji je lično dizajnirao princ Hari, vojvotkinja od Saseksa je na ruci nosila i skupocenu narukvicu s potpisom poznatog brenda nakita Kartije.

Tajna venčanice Megan Markl: Da li ste primetili ove detalje na velu? (FOTO)

foto: Profimedia

S obzirom da je bila reč o prvom službenom pojavljivanju kraljevskog para nakon venčanja, kao i prvi put da je Megan viđena sa narukvicom, javnost je brzo zaključila kako je reč o poklonu njenog voljenog princa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs