Pročitajte

Nepoznate činjenice o Kejt Midlton: Ovako je izgledao njen život pre nego što je upoznala princa Vilijama! (FOTO)

Nakon diplome koju je stekla 2005. godine zaposlila se kao asistent u prodaji u jednoj londonskoj kompaniji, a po potrebi je čak bila zamoljena i da služi kafe

Vip priča
Autor:
Nepoznate činjenice o Kejt Midlton: Ovako je izgledao njen život pre nego što je upoznala princa Vilijama! (FOTO)
Foto: Profimedia

Supruga princa Vilijama elegantna Kejt Midlton venčanjem koje je održano 29. aprila 2011. godine postala je i službeno vojvotkinja od Kembridža. Od tada mediji širom sveta pomno prate svaki njen korak i njen privatni život od toga je dana zaboravljen.

Sve što radi pod budnim je okom javnosti, pogotovo u Velikoj Britaniji, a ovo je nekoliko stvari koje još ne znate o njoj:

1. Vojvotkinja Kejt se rodila u Redingu, u Berkširu, u imućnoj građanskoj porodici kao starija ćerka oca Majkla i majke Kerol, pa je dugo živela van domovine i često bila na putu budući da je otac u to vreme radio kao menadžer za Britiš Ervejz, dok je majka bila stjuardesa. Tako su dve i po godine živeli i u gradu Amanu u Jordanu.

Pre nego što je upisala studije na Univerzitetu Sent Endrjuz u Škotskoj, gde je i upoznala svog budućeg supruga, kratko vreme je studirala renesansnu kulturu u Firenci u sklopu kojeg je otišla i na putovanje u humanitarne svrhe u Čile.

Da li će Kejt Midlton ikada postati kraljica: O tome odlučuje ovaj član slavne monarhije! (FOTO)

foto: Profimedia

2. Danas sa princom Vilijamom ima dva prekrasna deteta, skladan brak i kraljevsku titulu, ali manje je poznato da je Kejt uživala u svojoj ljubavnoj mladosti pre njega.

Njena velika srednjoškolska ljubav bio je Vilem Marks, danas novinar, dok je tokom studiranja izlazila s Rupertom Finčom, studentom prava, ali to nije dugo potrajalo.

Međutim, prijateljica bliska lepoj vojvotkinji tvrdi da je ona zapravo celog života bila zaljubljena u princa.

"Sedele bismo tako sve zajedno i razgovarale o momcima, a Kejt bi uvek govorila kako joj se niko ne sviđa, a neretko bi se našalila kako niko nije kao princ Vilijam", izjavila je prijateljica Džesika Hej.

Prorok joj predvideo udaju za princa Vilijama: Trenutak koji je odredio sudbinu Kejt Midlton! (VIDEO)

foto: Profimedia

3. Pre nego što joj je kraljica Elizabeta dodelila titulu vojvotkinje od Kembridža, Kejt Midlton obavljala je regularne poslove. Nakon diplome koju je stekla 2005. godine zaposlila se kao asistent u prodaji u jednoj londonskoj kompaniji, a po potrebi je čak bila zamoljena i da služi kafe. Nakon dve godine napustila je posao, a u novembru 2010. sa princom Vilijamom je zvanično objavila veridbu.

Život joj je do detalja isplaniran: 10 kraljevskih pravila koje Kejt Midlton ne sme da prekrši! (FOTO)

foto: Profimedia

4. Kako najvažniji dan u njenom životu ne bi bio zaboravljen, Kejt se potrudila oko svakog detalja. Tako su na dan venčanja 29. aprila 2011. korišćene mirisne sveće i losioni za osvežavanje raskošnih VIP toaleta u Vestminsterskoj opatiji, na zahtev ljupke Kejt koja je želela omiljene prolećne mirise, losione i mirisne sveće Jo Malone Orange Blossom. Tog dana je, simbolično, u svom bidermajeru nosila cvet Svit Vilijam (Slatki Vilijam).

5. Britanska javnost jednostavno je obožava i kao fotografa. Naime, ona vrlo često zna da na službenom profilu kraljevske porodice na društvenim mrežama objavi neke od najslađih fotografija svoje dece, supruga ili pak roditelja i porodice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs