bili bob torton

Slavni glumac otkrio pravi razlog zašto je propao njegov brak s Anđelinom Džoli: Nikad nikad bio dovoljno dobar za nju! (FOTO)

U braku su proveli samo tri godine, ali Bili Bob Torton i danas se seća samo lepih stvari vezanih za Anđelinu Džoli. U svom poslednjem intervjuu napokon je otkrio i pravu istinu o ogrlicama s bočicama krvi, koje su oboje nosili oko vrata

Vip priča
Autor:
Anđelina Džoli i Bili Bob Torton, Foto: Profimedia

Iako su u braku bili pre 15 godina, od 2000. do 2003. godine, glumac Bili Bob Torton ima samo reči hvale za svoju bivšu suprugu, 43-godišnju Anđelinu Džoli.

'Tog se vremena prisećam s radošću. Enži je i dalje moj dobar prijatelj, ona je divna osoba i sve što radi ima smisla. Snima filmove koji su njoj važni, bez obzira da li će postići uspeh ili ne, ona i dalje veruje u njih i ja ću je zbog toga uvek poštovati', otvorio je svoju dušu 62-godišnji glumac.

Uvređena Anđelina Džoli: Otkrila razlog zbog kog nije prisustvovala kraljevskom venčanju! (FOTO)

foto: Profimedia

Kako je rekao, mediji im nisu bili ni najmanje blagonakloni: "Mnoge stvari koje su o nama napisane su preterane. Nije bilo tako ludo kao što se pisalo."

Time je zapravo aludirao na jednu stvar koja im je, u javnosti, obeležila brak - ogrlica s malim bočicama u kojima su nosili krv svojih partnera.

"Stvar s ogrlicom bila je sasvim jednostavna. Došli smo na ideju da s olovkom se ubodemo i istisnemo tačkicu krvi u bočicu, kako bi mogli da nosimo oko vrata kada smo razdvojeni. Ali, kada je to došlo u medije, ispalo je kao da kantu krvi nosimo oko vrata", prisetio se Torton.

Anđelina Džoli ovako provodi svoje vreme: Poznata glumica pokazala svoju vedru stranu! (FOTO)

foto: Profimedia

Kada je reč o kraju njihovog braka, glumac je rekao: "Jednostavno smo bili sasvim različiti. Svet je njena pozornica, a ja imam strah od ljudi i javnog prostora. To je verovatno i jedini razlog zašto više nismo zajedno. Jednostavno smo odabrali svako svoj put u životu".

Bili Bob Torton je već govorio o svom braku s Anđelinom, i to tokom 2016. godine, nakon što je ona podnela papire za razvod od Breda Pita.

"Nikada se nisam osećao dovoljno dobrim za nju", rekao je tada, dodajući kako se nikada nije osećao prijatno u Holivudu, okružen bogatašima i "važnim" ljudima. Danas je u braku s Koni England s kojom ima 13-godišnju ćerku Belu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs