Tamara i on lako balansiraju

Petar Benčina iskreno o porodici i poslu: Uloga roditelja nije snalaženje, potrebna je ljubav! (FOTO)

"Bilo bi mi zanimljivo da igram nekog ko je romantičan, romantičnog junaka koji nije baš tako opasan"

Vip roditelji
Autor:
Petar Benčina iskreno o porodici i poslu: Uloga roditelja nije snalaženje, potrebna je ljubav! (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ovih dana glumac Petar Benčina snima seriju "Pogrešan čovek" koja će osvojiti sva vaša srca već od septembra jer će od jeseni početi sa emitovanjem, piše Glossy.

- Glumim čoveka koji pored toga što je u svom poslu uspešan, on je u svojoj ranoj mladosti napravio nešto što ga progoni i to je nešto sa čime se on teško nosi. To je motivisano nekom dubokom frustracijom koju on nosi iz ranog detinjstva, definitivno sav taj uspeh i spoljni sjaj njegove porodice i onog zanimnja u kojem se jako dobro snalazi ceo taj sjaj iznutra je vrlo klimav i kada se zagrebe malo po tome kakvim ga ljudi koji ga dobro poznaju vide dolazimo do drame tj. do toga šta se njemu zapravo desilo i kakva je to porodica i kako se on ponaša prema porodici koja predstavlja svetinju - kaže Petar za Glossy.rs i dodaje:

Zovu je srpskom Nikol Kidman: Ćerka poznate voditeljke važi za jednu od najlepših mladih glumica! (FOTO)

- Ja sam igrao dosta uloga, ovaj lik se razlikuje po svemu jer je ovaj sebičan i u brojčano velikoj porodici je veoma samoživ, u pozorištu sam igrao ovakav lik. Turbulento je dok ne uhvatiš, uglavnom uz pomoć inuicije udjes u priču, ima ta faza gde se sve razmatra i bistri se. Bilo bi mi zanimljivo da igram nekog ko je romantičan, romantičnog junaka koji nije baš tako opasan. Tako nešto nisam igrao u serijama ni na filmu - kaže glumac, otkrivajući kako održava balans između posla i porodice.

- Supruga i ja lako balansiramo između roditeljstva i posla, nema tu neke posebne muke oko toga. Kao i za sve potrebna je ljubav. Uloga roditelja nije snalaženje, to je deo nas i to je nekako prirodno. Kada imam slobodno vreme sa porodicom volim da odem na more, bili smo na odmoru, a u Beogradu volimo da odemo na Košutnjak.

Dragana Mićalović rasplakala obožavaoce: Ovako je čestitala rođendan Slobodi! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs