Pogledajte

Deca su se najbolje provela: Princ Džordž je opet bio u centru pažnje tokom kraljevskog venčanja! (FOTO)

Ni protokol, ni kamere postavljene uokolo, kao ni važnost samog događaja kao što je kraljevsko venčanje, deci ne znače ništa. Dokaz tome bio je vidljiv i ovog petka, 12. oktobra, na venčanju princeze Judžin i Džeka Bruksbenka, koje su princ Džordž i njegova omiljena starija sestra, Savana Filips, iskoristili za glupiranje u crkvi tokom obreda

Vip priča
Autor:
Deca su se najbolje provela: Princ Džordž je opet bio u centru pažnje tokom kraljevskog venčanja! (FOTO)
Foto: Profimedia

I dok su mladenci, princeza Judžin i Džek Bruksbenk bili pod velikim stresom, svesni da ceo svet budno prati svaki njihov korak, njihovi deveri i deveruše svoj odgovorni zadatak nisu doživeli tako. Naprotiv, vreme u kapelici Sent Džordž, gde je održan obred venčanja, iskoristili su za dobru zabavu.

Jetrve od stila: Megan Markl i Kejt Midlton sa muževima stigle na venčanje princeze Judžin! (FOTO)

foto: Profimedia

A u tome su i ovoga puta prednačili, a ko drugi nego princ Džordž i njegova dve godine starija sestra, sedmogodišnja Savana Filips, ćerka kraljičinog unuka Pitera Filipsa i njegove supruge Otm. Budući da su celo jutro proveli željno iščekujući pokret i odlazak do kapelice, odeveni u kreacije Amaie Ariet za Amaia Kids, ni ne čudi da su, kada su napokon odradili što se od njih očekivalo, odlučili da se malo opuste.

Rekla je Da: Princeza Judžin u venčanici kao iz bajke, princeza Šarlot najslađa deveruša! (FOTO)

foto: Profimedia

Baš kao i nekoliko puta pre kada su izvodili smicalice, Savana i Džordž i ovoga puta su se glupirali, a naravno da su to zabeležile i kamere. Sedmogodišnja Savana odlučila je da nasmeje svog brata, pa je u trenutku kada je kraljica Elizabeta II ulazila u kapelicu, što je označio zvuk fanfara, ona odlučila da odglumi da svira. Naravno da se Džordž itekako nasmejao, a kada je shvatio da bi mogli biti u problemu zbog glupiranja, brzinski je rukama prekrio usta.

Kraljevsko venčanje je počelo: Okupilo se plemstvo i slavni gosti, čeka se dolazak mlade, Megan i Kejt! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs