Konačno

Prekinula medijsku tišinu: Nakon tri godine ćutanja Pipa Midlton dala intervju za televiziju!

Sestra lepe vojvotkinje progovorila o dobrotvornom radu, novostečenoj slavi i famoznoj haljini sa venčanja Kejt i Vilijama
Vip priča
20:04h
Prekinula medijsku tišinu: Nakon tri godine ćutanja Pipa Midlton dala intervju za televiziju!
Foto: AP

Pipa Midlton zapala je za oko medijima kao deveruša na venčanju svoje sestre, vojvotkinje Kejt Midlton. Za tri godine koliko je prošlo od venčanja, Pipa nije želela da govori za medije, ali je napokon odlučila da prekine tu tišinu.

Pipa se pojavila u emisiji "The Today Show" i razgovarala o svom dobrotovornom radu, slavi i naširoko pominjanoj haljini deveruše.

Koliko je kraljevski par potrošio na renoviranje stana, saznajte OVDE.

Dok je pričala o kraljevskom venčanju svoje sestre, rekla je da nije shvatala značaj događaja sve do polovine tog dana. Ona i njena porodica su, dok su pomagali Kejt oko priprema, taj dan videli kao "obično venčanje u porodici".

Kada su kroz razgovor stigli do njene haljine za venčanje Kejt i Vilijama, Pipa je rekla da haljina nije trebala da bude toliko značajna i da je nju obukla samo kako bi se "uklopila u masu", misleći na neverovatnu venčanicu svoje sestre.

Kako Kejt Midlton izgleda u jeftinim haljinama, saznajte OVDE.

Obe haljine dizajnirao je Aleksandar MekKvin, napravljene su da se slažu jedna uz drugu, a Pipa kaže da je tolika pažnja koja se usmerila na nju bila totalno neočekivana.

Iako priznaje da joj je pažnja prijala, kaže da ju je u isto vreme bilo sramota.

Kasnije u intevjuu, Pipu su pitali šta za nju predstavlja slava koju je stekla. Sestra vojvotkinje Kejt kaže da slava ima svoje dobre i loše strane, ali da joj se dopada to što su joj sada otvorene razne, odlične mogućnosti sa kojima se upoznala, a za koje u drugom slučaju nikada ne bi imala šanse, poput dobrotvornog rada.

Kako Kejt Midlton održava vitku liniju, saznajte OVDE.

Inače, Pipa je nedavno uspela u sjajnom podvigu: vozila je bicikl preko 4.800 kilometara kroz 12 američkih država tokom 6 dana i to zbog britanske fondacije za srce i fondacije Majka Metjua.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs