Uzdržavao se u strahu od skandala

Bali-beg ima novu ljubav: Već pet meseci uživa u vezi!

Šarmantni Burak Ozčivit, Bali-beg iz „Sulejmana Veličanstvenog“, i Fahrije Evdžen, njegova partnerka iz serije „Grmuša“, romansu sa seta preneli su u stvarni život
Šuška se
20:42h Autor:
Bali-beg ima novu ljubav: Već pet meseci uživa u vezi!
Foto: Instagram / Burak Özcivit

Neodoljivi Burak Ozčivit je u maju 2014. godine raskinuo trogodišnju vezu sa Džejlan Čapa, pripadnicom istanbulskog visokog društva. Mediji su nagađali da je razlog njena preterana ljubomora i žestoka reakcija na vest da je njen dragi ulogu u prvom filmu koji sam producira ponudio novoizabranoj mis Turske Amine Gulše, piše Lisa.rs.

Sad se ispostavilo, piše turski list „Guneš“, da su se ostvarili njeni prošlogodišnji strahovi. Burak se, naime, na setu „Grmuše“ zaljubio u lepu partnerku Fahrije Evdžen, koju naši gledaoci znaju kao Nedžlu Tekin iz serijala „Kad lišće pada“. Zbog toga je i odustao od venčanja sa Džejlan.

OVDE pročitajte iskrenu priču Bali Bega.

Od veze sa Fahrije se, pišu dalje turski mediji, uzdržavao od veze u strahu od velikog skandala. A, onda je ljubav pobedila i sada se zna da su zajedno već pet meseci. Farije je tokom snimanja serije pokazala i da fantastično peva, pa je ovih dana u studiju snimila pesmu „Benim Gözüm Sende”, (imam te na oku), a sa Burak će zaigrati i u njegovom novom filmu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs