Haos u pevačicinoj porodici

Tanja Savić: Stidim se reči moje majke!

Mnogo me boli izdaja, a ono što me je najviše povredilo jeste to što je moja mama rekla da ja lažem. Stidim se njenih reči. Ona me je vaspitala tako da ni za koga ne govorim da laže, a ona je prva koja me je nazvala lažovom, izjavila je Tanja koja se posvađala sa porodicom zbog svoje kuće koju ne može da proda
Šuška se
21:06h Autor:
Tanja Savić: Stidim se reči moje majke!
Foto: Facebook / Tanja Savić

Pevačica Tanja Savić već danima ne može da se smiri jer su je, kako kaže, izdali roditelji Živana i Staniša. Svađa u kući Savića nastala je jer pevačica ne može da proda kuću na Zvezdari vrednu 100.000 evra, koju je kupila pre tri godine. Najveći krivac za to je njen otac, kog je Tanja upisala kao vlasnika nekretnine. On joj sad ne da papire niti dozvolu da proda kuću. Folkerka je nedavno prekinula svaki kontakt s njim, ali ni sanjala nije da će joj i majka okrenuti leđa i javno je nazvati lažovom.

Pevačica je nedavno demantovala da joj je brak u krizi. OVDE saznajte više o tome.

"Nisam u dobrim odnosima s roditeljima. Prevarili su me ljudi od kojih sam se tome najmanje nadala, i to me mnogo boli. Mi smo do prošle subote bili u dobrim odnosima, a onda se dogodio sukob preko kojeg ne mogu da pređem. Otišla sam kod njih u Radinac da uzmem papire od kuće koju sam kupila jer hoću da je prodam. Otac nije hteo da mi ih da. Nekretnina koja je kupljena od mojih para vodi se na njegovo ime", kaže pevačica i dodaje:

"Nisam mogla da verujem šta me je snašlo. Nastao je haos i istog trenutka sam otišla odatle. Mnogo me boli izdaja, a ono što me je najviše povredilo jeste to što je moja mama rekla da ja lažem. Stidim se njenih reči. Ona me je vaspitala tako da ni za koga ne govorim da laže, a ona je prva koja me je nazvala lažovom. Sama je sebi lupila šamar", dodaje Tanja.

Inače, njena porodica je optužila Tanjinog muža Dušana, koji joj je i menadžer, zbog izostanka većeg uspeha u karijeri.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs