Nevinost izgubio sa dadiljom u 14. godini: Supruge uvek znale za njegove ljubavnice, a vanbračnu decu prestao da broji!

Glumac Klint Istvud danas slavi 90. rođendan

Vip priča
Autor:
Nevinost izgubio sa dadiljom u 14. godini: Supruge uvek znale za njegove ljubavnice, a vanbračnu decu prestao da broji!
Foto: Profimedia

Mama Klinta Istvuda, Margaret Rut bila je radnica u fabrici,dok je njeogv otac takođe bio radnik, a zbog njegovog posla morali su se često seliti duž Zapadne obale. Skrasili su se tek kada je Klint bio tinejdžer, koji je rođen zadnjeg dana maja 1930. i danas slavi 90. rođendan.

Trajni” dom stvorili su u Kaliforniji, gde je, danas slavni umetnik, završio srednju tehničku školu. Svedoci vremena godinama posle prepričavali su kako je oduvek bio "malo na svoju ruku".

Dokazuju to i neki "detalji" iz tinejdžerskog doba. Priznao je, nije mu bilo teško, kada je nevinost izgubio sa samo 14 godina, i to s pet godina starijom komšinicom koja ga je čuvala dok je bio klinac.

"Dobro je da sam rano počeo, skupio sam više iskustva do 20. godine," rekao je.

Od prikolice do zvezda: Životna priča holivudskog zavodnika - Metjua Mekonehija! (FOTO)

foto: Profimedia

Kad je imao 19, bio je u vezi s profesoricom iz srednje škole. Ostavio ju je, a ona nije to tako lako prihvatila i pretila je samoubistvom. On je, kao i u filmovima, ledenog pogleda i blagog, jedva vidljivog osmeha, lakonski objasnio.

"Moglo bi se reći da je bio mali nesporazum oko toga kako vidimo ozbiljnost te veze," priznao je Klint.

Nakon srednje škole došlo je vreme da se zaposli, a to Klintu nije bio problem. Radio je na benzinskoj pumpi, bio je vatrogasac, a svirao je i u jednom baru.

Libido je i dalje bio na nivou, pa je išao i na sastanke naslepo. Na takvom jednom, a bilo je leto 1953., upoznao je Margaret Džonson i počeo vezu. Istovremeno se viđao sa još jednom devojkom, koja je ubrzo zatrudnela.

Nije imala Klintovu podršku, pa je njihovu kćerku, za koju glumac navodno nikad nije pitao, dala na usvajanje. Margaret se za Klinta udala šest meseci nakon što su se upoznali.

Krajem pedesetih počeo je glumiti u filmovima B produkcije, a probio se početkom šezdesetih, tad još kao relativno nepoznat, u špageti vesternima Sergija Leonea “Za šaku dolara”, “Za dolar više” i “Dobar, loš, zao”.

Njegovo varanje žene postalo je uz slavu i novac još lakše i intenzivnije. Glumica Mami Van Doren priznala je da je s njim godinama bila u vezi, a da su ljubav vodili i na filmskom setu.

Zaveo najslavnije glumice, Izabeli Ađani napravio dete, pa je ostavio: Životna priča najvećeg glumca današnjice! (FOTO)

foto: Profimedia

U naponu snage našao je još jednu, bila je to plesačica Roksen Tunis, koja je također bila u braku. U vezi su dobili prvu Klintovu zakonitu kćerku, Kimber.

I to je pokušao sakriti od javnosti, ali je jedan američki dnevni list otkrio njen rodni list. Navodno je Margaret bila sa svime upoznata i dopuštala mu "izlete" samo kako bi ostao do kraja uz nju.

Istovremeno mu je na filmskom putu išlo sjajno, pogotovo nakon filma "U orlovom gnezdu", gde je bio sporedni glumac uz Ričarda Bartona, a za to je dobio 800.000 dolara.

Tada se činilo da mu sve ide od ruke i na poslovnom i na privatnom planu. Filmovi i žene su se "lepile" za njega. Samo se dvaput ženio, druga supruga bila je Dina, a s pet žena dobio je pet kćerki i dva sina. Između dece je bila velika razlika u godinama pa dok nije dobio unuke, voleo je da se šali:

"Budući da mi moja deca još nisu "dala" unuke, imam dvoje svojih," rekao je za dvoje najmlađe dece Frančesku Rut (rođena 1993.) i Morgana (1996.).

Voleli su se do bola, njegovo neverstvo nije oprostila: Neverovatna ljubavna priča Marine Abramović i Ulaja! (FOTO)

foto: Profimedia

Buran privatni život nije uticao na njegov rad. Teško je nabrojati sve sjajne filmove u kojima je glumio, režirao, bio producent ili sve troje.

1 / 7 Foto: Profimedia

Životna priča akcionog junaka sa velikim srcem: Sam postigao ogroman uspeh, smrt prijatelja nikad nije preboleo! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs