BURNO

ZVEZDA TURSKIH SERIJA U CENTRU SKANDALA: Bivša supruga ga optužila za zlostavljanje, preti mu 13 godina zatvora! (FOTO)

Glumac koga svi pamtimo iz serije "Istanbulska nevesta", trenutno proživljava dramatičan životni period

Vip priča
18:26h Autor:
ZVEZDA TURSKIH SERIJA U CENTRU SKANDALA: Bivša supruga ga optužila za zlostavljanje, preti mu 13 godina zatvora! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram / ozcandeniz

Iako su nekoliko puta pokušali da demantuju navode o razvodu, na kraju je istina izašla na videlo. Naime, brak 48-godišnjeg glumca Ozkana Deniza i njegove 20 godina mlađe, sada već bivše supruge Fejza Aktan ipak nije preživio 'buru', pa se tako pretprošle godine par razveo, i to nakon samo 15 meseci braka.

Nekadašnja velika ljubav dobila je epilog na sudu pre nekoliko meseci. Naime, Fejze je turskog zavodnika optužila za fizičko zlostavljanje, a ako ga sud proglasi krivim, mogao bi da dobije i 13 godina zatvora. S druge strane, on nju optužuje kako nikad nije bila dobra majka njihovom dvogodišnjem sinu. U priču se uključila i Ozkanova sestra Sibel Semirci, koja je stala u obranu brata i iznela optužbe na račun njegove bivše supruge.

30 GODINA VOLELA MONSTRUMA, UMRLA PRED VENČANJE: Najkontroverznija ljubavna priča svih vremena! (FOTO)

Međutim, tu nije kraj

Strasti između bivših supružnika se ne stišavaju. Pre nekoliko dana Ozkana je podneo prijavu protiv Feyze. On, naime tvrdi da mu bivša supruga nije dozvolila da vidi sina, pa čak nije telefonski. Inače on je pre nekoliko dana proslavio treći rođendan na kojem njegov otac nije mogao da prisustvuje, niti da mu čestita.

"Svog sina viđam četiri puta mesečno. To nije dovoljno ni meni ni njemu. Nisam se čuo sa njim već deset dana. Danas mu je rođendan, a ja ga ne mogu ni videti ni čuti. Zahtevam da sud dodeli meni apsolutno starateljstvo nad njim. Uništava mi život, ne mogu više ovako", navodno je rekao u sudu.

ŽENA FUDBALERA O ČIJOJ PREVARI JE BRUJAO CEO SVET:Život joj pretvorio u bajku,ona ga godinama varala sa najboljim drugom

Inače, pre nekoliko meseci Ozkan je dobio sudsku zabranu prilaska bivšoj supruzi zbog optužbi za zlostavljanje. Napad se navodno dogodio 12. juna. Par je prvo bio u restoranu na večeri, a onda su posetili prijatelje kod kojih je svađa i započela. Navodno joj je on zamerio jer je govorila o bivšem partneru. U izvještaju forenzičara piše da su kod Fejze ustanovljene modrice oko očiju, na kolenima, rukama, nogama, posekotine i povrede očiju. Ipak, glumac tvrdi da do nikakvog nasilja nije došlo te da je ovde zapravo on žrtva. Kaže da mu je supruga pretila da će mu uništiti karijeru i da se sama povredila nakon što je razbila određene predmete u kući.

NOVA IZABRANICA MOŽE DA MU BUDE ĆERKA:Slavni glumac se nakon 2 propala braka skrasio kraj 39 godina mlađe lepotice! FOTO

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs