LJUBAV JAČA OD SVEGA

NAJDIRLJIVIJA LJUBAVNA PRIČA SVIH VREMENA: Za čuvenim pevačem su žene ludele, a on je samo nju voleo kao Boga! (FOTO)

Ljubavna bajka koja je trajala punih 59 godina

Ljubav i zavođenje
17:58h Autor:
NAJDIRLJIVIJA LJUBAVNA PRIČA SVIH VREMENA: Za čuvenim pevačem su žene ludele, a on je samo nju voleo kao Boga! (FOTO)
Foto: Profimedia

Supruga Toma Džonsa ledi Melinda Rouz Vudvord preminula je 2017. godine u bolnici Sedars Sinaj u Los Anđelesu od posledica raka. Njihova ljubavan priča ostaće upamćena kao jedna od najepših i najvećih. Mnogi bi rekli, ljubav veća i od smrti.

Njihov brak trajao je 59 godina, a Linda je bila ljubav njegovog života. Iako su mnoge žene pokušale da ga osvoje, on je srce predao Lindi.

Upoznali su se kada su imali 12 godina. Oboje su bili deca rudara u južnom Velsu. Počeli su da se zabavljaju sa 15 godina, a sa 16, 1957. godine, su se i venčali. Iste godine rođen je sin Mark.

U svojoj autobiografiji ,,Over the top and back”, Tom Džons otkrio je da su oboje želeli više dece, ali da je nakon pobačaja Linda više nije mogla da ostane trudna.

OVAKO SU SE VOLELI VERA ČUKIĆ I GORDAN MIHIĆ: Njegova smrt bila je najjači udarac za nju!

Tom Džons
foto: Profimedia

On je za ,,The Sunday Times Magazine” rekao da je Linda patila od depresije, a on je i u najmračnijim fazama ostao uz nju.

– Shvatio sam da je patila od depresije od detinjstva. Izgubila je sjaj, prepustila se, ali naš brak bio je čvrst. Sve ostalo bilo je samo zabava – rekao je Tom Džons za ,,The Sunday Times Magazine”.

U istom intervju prisetio se trenutka kada ga je supruga udarila u domu u Los Anđelesu nakon što je pročitala priču o njegovoj aferi sa Mis svieta u tabloidima.

– Stajao sam i prihvatio udarac. Bio je to tresak u vilicu. Udarala me je i vikala – kazao je Džons.

DOK JE ČEKALA NJEGOVO DETE, ON JE VARAO SA NAJBOLJOM PRIJATELJICOM: Turbulentan ljubavni život Kloi Kardašijan! (FOTO)

Nikada nije volio nikoga kao nju

Mislim da u životu možete voleti samo jednom – objasnio je Džons.

Priznao je da su još šezdesetih Linda i on postigli dogovor da ga dok je na turneji ništa ne pita o ženama.

Nije volela, dodaje on, da se pojavljuje u javnosti, jer ,,joj se nije sviđalo kako izgleda”.

– Nikada nije bila zadovoljna svojim izgledom. Nikada nije želela da se fotografiše, da daje intervjue. I sada je takva. Bila je agorafobičarka, pa sam ugradio lift. Bilo je momenata kada je odbijala da jede, plašila se da je fotografišu – otkrio je Džons.

Kada bi se čuli telefonom, Džons kaže da je još osećao hemiju među njima, poput one kada su bili mladi.

– Kada se gledate licem u lice, shvatite koliko vreme prolazi. Kada se čujete preko telefona, osećate se kao da ste mladi ponovo. Preko telefona ne vide se godine na licima. Dok razgovaram sa njom, gledam u njenu staru fotografiju koju nosim sa sobom i koju stavljam pored kreveta. Kaže mi: ,,Više ne izgledam tako”. Odgovaram joj: ,,Znam, ali ova fotografija nosi tako divne uspomene.” – kazao je za ,,The Sun”.

Elena(34) za Aleksandra(61) kaže da je njen SPASILAC: Iako je NIJE OŽENIO, rodila mu je TROJE dece i voli ga kao BOGA!

Tom Džons, Linda Džons
foto: Profimedia

Pričao je kod Džonatana Rosa o tome kako je nekoliko puta bila blizu smrti.

– Rekao sam sinu Marku: ,,Ako ti se majka ne izvuče, ne znam da li ću moći da pevam”, jer puno numera dok pevam, razmišljam o njoj, pa bi bilo teško da ih izvodima ako nje nema. Pesma ,,Take my love” podseća me na suprugu, na vreme kada smo bili tinejdžeri, kada smo išli na ples u dvoranu u južnom Velsu. U mnogim mojim ljubavnim pesmama ima Linde – kazao je tada Džons.

Linda je patila i od emfizeme, a navodi se da je i ranije dva puta bolovala od raka.

– Ona je nešto najvažnije u mom životu. Neverovatna žena. Linda je uvek bila ljubav mog života i još je, uprkos tome što ne izgleda kao nekada. Ni ja ne izgledam kao nekada, ali trudim se – rekao je Džons i jednom intervjuu.

Linda je 2017. godine izgubila bitku sa rakom, a to je Tomu potpuno slomilo srce.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs