ljubav za ceo život

BAJKE IPAK POSTOJE! SAVANA DŽEJMS JE ŽENA, MAJKA I KRALJICA: Ovako izgleda kad te kao boga voli Lebron Džejms!(FOTO)

Priča Savane i LeBrona Džejmsa kao da je izašla iz romana Nikolasa Sparksa.

Ljubav i zavođenje
17:01h Autor:
BAJKE IPAK POSTOJE! SAVANA DŽEJMS JE ŽENA, MAJKA I KRALJICA: Ovako izgleda kad te kao boga voli Lebron Džejms!(FOTO)
Foto: Profimedia

LeBron i Savana su jedan od najljepših i najskladnijih parova slavnih koje je svet ikada video. Njihova ljubav traje još od srednje škole, a poznati košarkaš ne propušta priliku da istakne da mu je supruga oslonac, najveća ljubav i najbolji prijatelj.

Kako su se LeBron i Savana upoznali?

LeBron Džejms i Savana Brinson upoznali su se u srednjoj školi na fudbalskoj utakmici, kad je ona imala 16, a on 18 godina. Odrasli su u istom kraju, ali su pohađali suparničke škole. LeBron se već oprobao u košarci, dok je Savana volela fudbal i bila navijačica.

Savana je izjavila da nije imala pojma da je LeBron talentovani košarkaš kad ga je upoznala i kad ju je pozvao da gleda kako igra.

"Nisam imala pojma ko je on", seća se. "Otišla sam, i bila sam u fazonu - Wow, ovaj tip je prilično popularan ovde."

Prvi sastanak imali su u restoranu "Outback Steakhouse", a Savana nije mogla da pojede čitavu porciju, pa je LeBron zamolio konobara da joj ostatke spakuju. Međutim, ona ih je pri odlasku zaboravila. Kada je to primetio, po njenom odlasku, odneo ih joj je na kućni prag.

Savana je izjavila za Harper's Bazar: "Znala sam da me voli kad sam zaboravila obične ostatke od večere u njegovom autu. Potpuno sam zaboravila na njih i on mi ih je doneo do vrata. Mislim da je samo želeo još jedan izgovor da dođe i vidi me."

I tako je počela ljubavna priča koja traje do danas.

Savana je mnogo puta izjavila da nikada nije ni sanjala da će njen izabranik "doživeti ovakav nivo uspeha", dok je on bezbroj puta istakao da je Savana bila sa njim dok je bio "niko".

"Samo sam mislila da će biti heroj rodnog grada i da će to biti to", rekla je.

U godinama koje su usledile Savana je ostala trudna s prvim detetom LeBronom Juniorom. To što su mladi postali roditelji za par je bilo zastrašujuće, ali i iskustvo koje ih je dodatno vezalo.

Tri godine kasnije dobili su drugog sina, Brajsa. Nastavili su svoju vezu i ostali u posvećenom odnosu do 2010. godine kada je LeBron postavio Savani "veliko" pitanje. Par je bio na večeri koja je bila u čast LeBronovog 27. rođendana dan ranije, ali zvezda je očito imala druge stvari na umu, zaprosivši Savanu pred njihovom decom.

Verenički prsten

LeBron nije štedeo kad je birao verenički prsten za svoju dragu.

"Prsten je tradicionalni Tiffany stilski prsten s dijamantom u obliku kruške u sredini, zajedno s dva sužena dijamantna baguta na svakoj strani i jedan je od najleših komada ikada. ", ispričao je Aslam Bakši, juvelir i vlasnik Diamond Images.

Vrednost prstena procenjena je na vrtoglavih 300.000 dolara!

Oko 200 gostiju prisustvovalo je njihovom venčanju u hotelu Grand Del Mar, uključujući vlasnika Miami Heat-a Mikija Arisona, kolegu NBA igrača Dvejna Vejda, pevača Neyo i drugih. Iako je postojala stroga politika da gosti ne smeju da upotrebljavaju mobilne telefone, mnogi su ipak ovekovečili njihov ples uz pesmu "Crazy in Love" od Bijonse.

Savana je sve samo ne "supruga LeBrona Džejmsa"

Procenjuje se da je bračni par "težak" oko 275 miliona dolara, a ta se cifra neprestano povećeva sa LeBronovim uspesima u profesionalnoj karijeri. On godišnje inkasira od 35 do 65 miliona dolara od NBA i sponzorskih ugovora.

Međutim, Savana nije žena koja će sedeti kod kuće i trošiti muževljeve pare.

Ona je samostalni dizajner, filantrop i uspešna poslovna žena.

Savana je pokrenula liniju nameštaja s američkim potpisom pod nazivom Home Court i započela je program mentorstva za ""Žene naše budućnosti".

"Želela sam da pokrenem program Žene naše budućnosti, jer znam borbe i pritiske s kojima se suočavaju mnoge mlade žene u teškim srednjoškolskim godinama, i želim da znaju da su podržane na svakom koraku", kazala je.

Ona takođe ima aktivnu ulogu u "LeBron James Family" fondaciji, volonterskoj organizaciji koju su osnovali LeBron i njegova majka, kako bi vratili zajednicu u Akron, Ohajo.

Ko su deca LeBrona Džejmsa?

Najstariji sin Broni je rođen 2004. godine, Brajs Maksimus 2007. godine i kćerka Zuri 2014. godine. Savana redovno objavljuje slike i snimke svoje troje dece na Instagramu, a svojim nslednicima često se pohvali i košarkaš.

LeBron je rekao za magazin Vog da je njegova supruga "gazda" u kući" i da joj je zahvalan do neba što je odgajila "njihova tri čudovišta" i u isto vrme bila požrtvovana supruga, velika podrška, domaćica i ambiciozna poslovna žena.

"Puno sam odsutan od kuće, pa je ona šef , ona se pita za sve", rekao je on.

Koliko voli i poštuje svoju suprugu Lebron je pokazao kada je za 30. rođendan iznenadio tematskom zabavom u Miami Vice-u (jednoj od njenih omiljenih televizijskih emisija) i darovao joj je potpuno novi beli Ferrari Testarossa.

"To je najmanje što ona zaslužuje", izjavio je on tom prilikom.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs