NEUPOTREBLJIVI!?

DŽENIFER LOPEZ OCRNILA JAČI POL: Muškarci su neupotrebljivi pre 33. godine!(FOTO)

Poznata pevačica "ocrnila" muškarce

Ljubav i zavođenje
16:32h Autor:
DŽENIFER LOPEZ OCRNILA JAČI POL: Muškarci su neupotrebljivi pre 33. godine!(FOTO)
Foto: Profimedia

Ako ste ikada pokušali da pronađete ljubav putem aplikacija za upoznavanje, proces vam je otprilike poznat i znate koliko iscrpljujući može biti.

Ali, šta bi bilo kada biste imali svog anđela čuvara tokom celog tog procesa? I šta bi bilo kada bi taj anđeo čuvar bila Dženifer Lopez?

U novoj epizodi serijala "Tinder’s Swipe Sessions", poznata pevačica je pomogla 29-godišnjoj kantri pevačici Bruk (Brooke) u potrazi za odgovarajućim partnerom putem aplikacije Tinder. Bruk je rekla da želi vrstu muškarca koji zna da cepa drva. Tokom procesa potrage, nakon što je Bruk odlučila da ne odabere jednog od potencijalnih udvarača zato što mu je u opisu stajalo ’Ako držiš kečap u frižideru, između nas neće funkcionisati’, Lopez je odlučila da joj da nekoliko saveta o potrazi za idealnim muškarcem.

"Muškarci su potpuno beskorisni do 33. godine", izjavila je Džej Lo.

Dženifer Lopez
foto: Printscreen Instagram / jlo

Ova se izjava, verovatno, nije odnosila na baš sve muškarce do 33. godine, ali sudeći po rečima Džejn Grir, doktorke i stručnjaka za veze iz Njujorka, ovaj savet u stvari ima prilično smisla, pogotovo ako ste u potrazi za ozbiljnom vezom.

"Muškarcima može biti potrebno da dođu do ranih tridesetih kako bi postavili svoju karijeru na prave temelje i dosegli finansijsku stabilnost koja im pomaže da se osećaju sigurnije u vezi sa svojim životom. Kao rezultat, oni tako stiču potrebnu zrelost koja dolazi uz postignuća, iskustvo i uspeh", rekla je Grir.

To ne znači da momke u dvadesetim godinam uopšte ne treba ni uzimati u razmatranje, ali nudi objašnjenje u vezi s tim zašto mnogi muškarci lakše ostvaruju ozbiljne veze nakon tridesete.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

"Ponekad naiđete na muškarca koji je bio u nekoliko veza i onda tokom svojih ranih tridesetih iznenada upozna idealnu ženu i spreman je da je oženi" dodala je ova ekspertkinja.

Savet latino dive možda nije primenjiv za svakoga, ali ukoliko znate koliko vredite i imate standarde koji se slažu sa tim nikada vam neće naškoditi.

Sledeći put kada budete pretraživali aplikacije za upoznavanje postavite sami sebi jedno pitanje: šta bi Dženifer Lopez uradila?

(Stil.kurir.rs/Lola)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs