ISKRENA

ISPOVEST NATAŠE MILJKOVIĆ: Išla sam na psihoterapije, dođemo u situacije kada potonemo!

Lepa voditeljka tvrdi da zna gde su koreni njenih problema

Celebrities
Autor:
ISPOVEST NATAŠE MILJKOVIĆ: Išla sam na psihoterapije, dođemo u situacije kada potonemo!
Foto: Kurir/Zorana Jevtić

Voditeljka Nataša Miljković iza sebe je ostavila turbulentan period. Raskinula je vezu s emotivnim partnerom Žarkom Tarlaćem, ali je utehu pronašla u poslu koji je potpuno ispunjava.

"Posao me drži uspravnom. Radim više nego ikada. Uz to, čini mi se da radim važan posao. Prošlog leta kada je pauza na televiziji pa nisam radila upala sam u sivilo. Izgubila sam potrebu da se družim, da se viđam sa onima koji mi daju energiju", rekla je Nataša u razgovoru za Gloriju i priznala da se nije libila da zatraži stručnu pomoć kada je osetila da joj je to potrebno.

"Dođemo u situacije kada potonemo. Išla sam na psihoterapije nekoliko puta u životu, ali ja to sve znam. Danas dobro poznajem sebe, znam gde su koreni mojih problema. Moje detinjstvo nije bilo najsrećnije na svetu, i sve nesigurnosti i probleme koji su me kasnije pratili ponela sam sa sobom od malih nogu. Imala sam dovoljno vremena da mislim o tome, imam 44 godine i znam sve. Zato što znam sve trudim se da kao roditelj u vaspitanju sina Lazara ispravim te greške, da mu dam one stvari koje nisam dobijala", bila je iskrena Nataša, koja sa svojim bivšim suprugom Srđanom Timarovim ima sjajan odnos.

Nataša Miljković
foto: Kurir/Damir Dervišagić

Oni su se razveli nakon sedam godina, a kako su uspeli da nakon toga postanu najbolji prijatelji, glumac je otkrio za Hello! magazin svojevremeno.

"Jedina veza za ceo život je sa osobom sa kojom imaš dete. Sve druge, čak i one sa roditeljima, mogu i ne moraju da opstanu. Natašu smatram nestvarno kvalitetnom i divnom osobom, i to nema veze sa muško-ženskim aspektom, za koji ljudi misle da ima neograničeno trajanje, ali nema garancije. U nekom momentu shvatiš da je jedan segment nestao, ali da postoje mnogo važniji i da tu osobu ne želiš da izgubiš. Mislim da u takvim situacijama najveće smetnje postaju ego i povređena sujeta, koja je u našoj sredini, inače, jedna od dominantnih osobina", rekao je on.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs