Neverovatno

PEVAČ (78) I NJEGOVA SUPRUGA (61) IZGLEDAJU UPOLA MLAĐE: Svi se pitaju u čemu je njihova tajna! (FOTO)

Legendarni Pol ne planira da se penzioniše. Namera da svira dok god mu zdravlje dozvoljava

Star look
10:34h Autor:
Foto: Profimedia

Legendarni Bitls, Pol Makartni (78) uživa koliko može, a sa svojom suprugom Nensi Ševel (61) poslednjih dana odmara na ostrvu Sveti Bartolomej. 78-godišnji muzičar i njegova 61-godišnja supruga, većinu vremena provode na plaži, a ne obaziru se na pažnju brojnih fotografa koji ih opsedaju.

Pol Makartni
foto: Profimedia

 

Karipsko more i sunčano vreme očigledno su pun pogodak za slavni par, a oboje su se na plaži pojavili u kupaćim odelima. Na Svetom Bartolomeju su već nekoliko nedelja pa izgleda kako svoj godišnji odmor ne nameravaju tako brzo prekinuti. Tu su proslavili i Novu godinu, a omiljeno letovalište bogatih i slavnih je takođe i njihov prvi izbor posljednjih godina.

Pol Makartni
foto: Profimedia

 

Makartni je inače krajem prošle godine rekao da jedva čeka povratak na muzičku pozornicu, a istaknuo je i da će se vakcinisati čim dođe na red. Brojni njegovi obožavatelji kažu kako ne mogu verovati da je Paul i dalje u odličnoj formi uprkos svojim godinama, a prema njegovim rečima iz brojnih intervjua, ne namerava se nikada penzionisati te će nastupati dokle god bude za to imao volje i snage.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...