NASLOVNA STRANA O KOJOJ PRIČA CEO SVET

MEGAN MARKL OBJAVLJUJE KNJIGU ZA DECU: Pobegla od kraljevske porodice, ali rado koristi titulu da zaradi novac!

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, objaviće u junu dečju knjigu "The Bench" (Klupa) o odnosu oca i sina, objavio je izdavač Random House u utorak.

Vip priča
Autor:
MEGAN MARKL OBJAVLJUJE KNJIGU ZA DECU: Pobegla od kraljevske porodice, ali rado koristi titulu da zaradi novac!
Megan Markl, Foto: Profimedia

Knjiga je najnoviji poduhvat Megan Markl i njenog supruga princa Harija, unuka kraljice Elizabete, otkako su odstupili s kraljevskih dužnosti i preselili se u Los Anđeles s njihovim sinom Arčijem prošle godine.

Dečja knjiga, nadahnuta Harijem i Arčijem, koju je ilustrovao umetnik Kristijan Robinson, biće objavljena 8. juna, a Megan će dati svoj glas za verziju audioknjige, naveo je izdavač.

KO JE MELINDA GEJTS I ZAŠTO SE BAŠ SADA RAZVODI OD BILA: Šuška se da je za sve kriva jedna ŽENA!

"The Bench je nastala kao pesma koju sam napisala za svog supruga na Dan očeva, mesec dana nakon što se Arči rodio. Ta pesma postala je ova priča", saopštila je vojvotkinja.

"Nadam se da će ‘The Bench’ odjeknuti u svakoj porodici, bez obzira na sastav, kao što je i u mojoj", zaključila je.

Ono što je mnogima zasmetalo i oko čega su počele da se vode rasprave na društvenim mrežama je to što je nakon odlaska iz Engleske, intervjua sa Oprom Vinfri gde su i Megan i princ Hari iznosili razne optužbe na račun pojedinih članova kraljevske porodice, je to da u slučaju izdavanja ove knjige, bivšoj glumici nije bio problem da se na knjizi potpiše kao "Vojvotkinja od Saseksa" i time pospeši prodaju svoje prve knjige.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs