pogledajte

POSLEDNJE FOTOGRAFIJE ZVERKE I KERI BREDŠO OBIŠLE SVET: Da li je moguće da tako dobro izgleda sa 66. godina? (FOTO)

Par, čiju ljubavnu priču mnogi znaju napamet, ponovo se ujedinio zbog snimanja nastavka serije "Seks i grad" pod nazivom "And just like that".

Star look
Autor:
POSLEDNJE FOTOGRAFIJE ZVERKE I KERI BREDŠO OBIŠLE SVET: Da li je moguće da tako dobro izgleda sa 66. godina? (FOTO)
Foto: Profimedia

Keri i Zverka bili su vodeći likovi u seriji koja se prikazivala od 1998. do 2004. godine, kao i u filmovima koji su usledili nakon serije. Njihova romansa prepuna uspona i padova prikovala je brojne obožavatelje za male, a potom i velike ekrane, a mnogi su bili oduševljeni njihovim venčanjem u prvom filmu. Fanovi su totalno poludeli kada je Sara Džesika Parker objavila zajedničku fotografiju, kao i zbog činjenice da će njihovu ljubavnu priču pratiti u novom izdanju "Seks i grada" . "Ovo dvoje. Mislim da će ostati dugo budni ove večeri. Poljubac SJ", stoji u opisu Sarine fotografije koja ima preko 1.000.000 lajkova. Ova fotografija i Sarina poruka je obožavaoce je potpuno oduševila.

"Ovo je tako uzbudljivo!", "Ne mogu da dočekam", "Najpoznatiji par ikada", "Aaaaah neverovatno", "Vrištim" , su samo neki od komentara. I glumac Kris Not je takođe objavio fotografiju na svom profilu sa kratkom porukom. "Ponovo zajedno", napisao je Kris.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs