ŽILIJET BINOŠ

RODITELJI SU ME NAPUSTILI, DO KRAJA ŽIVOTA ĆU SE PLAŠITI OVOGA: Prelepa francuska glumica otvorila dušu! (FOTO)

Žilijet Binoš nedavno je proslavila 58. rođendan, ali za ovu glumicu kao da je vreme stalo.

Vip priča
Autor:
RODITELJI SU ME NAPUSTILI, DO KRAJA ŽIVOTA ĆU SE PLAŠITI OVOGA: Prelepa francuska glumica otvorila dušu! (FOTO)
Žilijet Binoš, Foto: Profimedia

Teško da bi joj iko dodelio te godine, a i dan-danas smatraju je jednom od najlepših kako u Holivudu, tako i na evropskoj sceni.

Oskarovki na vitkoj liniji i glatkom licu mnogi zavide, ali iako svojom pojavom oduzima dah na crvenim tepisima, njena pojavljivanja u javnosti danas su veoma retka. Jedan od njenih poslednjih izalazaka bio je festival Film At Lincoln Center's Rendez-Vous With French Cinema početkom marta, gde je pažnju svih privukla neobičnim kombinezonom koji je pokazao njen ubitačan dekolte i struk koji ostavlja bez daha.

SVOJOM LEPOTOM I HARIZMOM ZAVODILA DECENIJAMA: Ovako danas izgleda francuska glumica Izabel Ađani? (FOTO)

Žilijet Binoš
foto: Profimedia

Inače, glumica svoj privatni život skriva od očiju javnosti, ali jednom prilikom je priznala da je sve muškarce koje je volela ostavljala prva jer se plašila da oni nju ne napuste.

U intervjuu za In magazin rekla je da ne bi podnela da je drugačije. Nedavno je otvoreno govorila o svom odrastanju i tome da su je roditelji zanemarivali, a njena ispovest šokirala je Francusku. Upravo ta rana iz detinjstva stvorila je ogromnu traumu i nastavila da je progoni u životu, a pogotovo u vezama.

"Celog života se plašim gubitka. Kada sam bila mala, roditelji su me napustili i taj oseća je ostao zauvek deo mene. Bila sam jako osetljivo dete, a ostala sam i jako osetljiva i osećajna žena", rekla je ona.

Roditelji poznate glumice razveli su se kada je ona imala tri godine. Odrastala je s tetkom, a kasnije je živela u internatu.

"Napuštala bih svakog muškarca u vezi kada bi se pojavili problemi da oni to meni ne bi uradili. Nisam mogla da podnesem drugačiji scenario", priznala je ona.

Inače, Žilijet ima dvoje dece, Rafaela (28) iz veze s roniocem Andreom Haleom, i ćerku Hanu (22) sa francuskim glumcem Benoaom Mažimelom.

Ipak, glumica konačno živi život o kom je maštala, te je takođe priznala da je nakon dugo godina opet srećno zaljubljena i u vezi, a odvažila se i na zajednički život sa svojim izabranikom.

Podsetimo, Žilijet je svetsku slavu stekla filmom "Čokolada" sa Džonijem Depom, ali i ulogama u hit filmovima poput "Engleskog pacijenta" koji joj je doneo i Oskara za najbolu žensku sporednu ulogu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs