TEA TAIROVIĆ DANAS JE PRAVA BOMBA: Ali na starim slikama niko je ne prepoznaje, evo šta je sve operisala na sebi

Tea Tairović našla se u žiži javnosti nakon što je privedena u Nemačkoj, a kako je pevačica izgledala pre slave i operacija pogledajte u nastavku

Star look
13:31h Autor:
TEA TAIROVIĆ DANAS JE PRAVA BOMBA: Ali na starim slikama niko je ne prepoznaje, evo šta je sve operisala na sebi
Foto: Printscreen/instagram/

Nekadašnja učesnica takmičenja "Zvezde Granda", Tea Tairović postala je jedna od najtraženijih i najpopularnijih pevačica u regionu. Međutim, danas o njoj pišu svi mediji nakon to je navodno uhapšena u Nemačkoj. Nju je uhapsila finansijska inspekcija, a pevačica je još u pritvoru.

Za nju kažu da je "nekrunisana kraljica bakšiša", jer publika ne zna za sebe onaj momenat kada Tea pusti glas.

"Nastupam svakog dana, izgubila sam orijentaciju koji dan u nedelji, a koji je datum. Iskreno, izdržavam taj tempo mnogo bolje nego što sam mislila, jer brinem o zdravlju i trudim se da se zdravo hranim," rekla je Tea jedom prilikom.

Nedavno je na Instagramu objavila niz fotogafija na kojima je u kupaćem kostimu. Njeni pratioci su imali priliku da vide zgodno telo Tee Tairović u belom bikiniju.

"Top izgledaš," "Divna si," "Ti si moj tip," neki su od komentara ispod njenih fotografija.

Ali mnogi se sećaju perioda kada se Tea tek pojavila na sceni i kako je tada izgledala sasvim drugačije nego sada.

Od 2013. godine, od kako smo je videli prvi put, pa do danas, ova pevačica se mnogo promenila: korigovala je usne, zube, grudi, a promenila je i boju kose.

1 / 9 Foto: Printscreen/youtube

Karijera estradne umetnice zahteva lepu fizičku formu i doteran stajling, ali ta lepota izgleda da obeshrabruje muškarce iz njene blizine:

"Momci nemaju prilike da mi priđu, jer se nigde ne krećem. Ne izlazim po klubovima, čak ni na plaže nisam išla. Nekada mi fali ljubav, ali ja sam u emotivnom životu sve radila kako ne treba. Kao jako mlada sam imala ozbiljne veze, a sada kada je vreme da razmišljam o tome, ja nemam nikoga. Iskreno, nemam preterano ni volju za to. Skroz sam pogrešila kada je ljubav u pitanju, sve sam kontra uradila. Mislim da se nikada neću udati," zaključila je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs