OTKRIVENO

OTKRIVEN PRAVI RAZLOG RASKIDA VERIDBE DŽEJ LO I ALEKSA RODRIGEZA: Ona je insistirala da se raziđu!

Nakon spekulacija da je bejzbol igrač prevario latino divu, izvor blizak pevačici otkriva šta se dogodilo

Celebrities
16:56h Autor:
OTKRIVEN PRAVI RAZLOG RASKIDA VERIDBE DŽEJ LO I ALEKSA RODRIGEZA: Ona je insistirala da se raziđu!
Foto: Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez (51) i nekadašnji sportista Aleks Rodrigez (45) nedavno su izdali su zajedničko saopštenje za medije kojim su potvrdili raskid veridbe.

Nakon mesec dana spekulacija, par je ipak rešio da se rastane i da, kako su napisali, ostanu prijatelji, a mediji već nedeljama njihov turbulentan odnos i na kraju raskid dovode u vezu s Medison Lekroj, rijaliti zvezdom s kojom je Rodrigez navodno prevario Džej Lo, piše Glossy.

Kako sada otkriva izvor blizak latino zvezdi, čak i pre nego što su se pojavile ove glasine Dženifer nije u potpunosti verovala Rodrigezu. Zato je navodno ona "insistirala" na raskidu.

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez
foto: Profimedia

" Nije važno da li ju je prevario ili ne. Ona neće tolerisati strah da će je prevariti" kaže neimenovani izvor za People i dodaje:

"Ona je insistirala na tome. Bilo je previše nerešenih problema. Bila je prilično nesrećna i mislim za nju nije bilo dobro da ostane s Aleksom.

Izvor, koji je navodno prijatelj Džej Lo, rekao je da se ona sada oseća dobro.

"Dženifer je i ranije bila u ovakvim situacijama. Ona nije neko ko će sedeti i plakati. Njena deca je najviše usrećuju, dobro je", kaže izvor.

Navodno pevačica već neko vreme nije bila srećna pored Rodrigeza, a nakon što je izgubila poverenje u njega kraj je bio neminovan.

Starleta Medison Lekroj nedavno se oglasila i istakla da joj je Aleks pisao, ali da se nikad nisu sastali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs