OVAJ GLUMAC UPRAVO JE PROGLAŠEN ZA NAJLEPŠEG MUŠKARCA: Pobedu mu je doneo detalj zbog kojeg mu se žene bacaju PRED NOGE

Slavni glumac Žan Rege Pejdž proglašen je za najlepšeg muškarca na svetu, prema zlatnom preseku.

Vip priča
Autor:
OVAJ GLUMAC UPRAVO JE PROGLAŠEN ZA NAJLEPŠEG MUŠKARCA: Pobedu mu je doneo detalj zbog kojeg mu se žene bacaju PRED NOGE
Ko je glumac koji je proglašen za najlepšeg na svetu?, Foto: Profimedia

Britanski glumac Rege Žan Pejdž, kojeg je publika upoznala kao Sajmona Baseta u prvoj sezoni Netfliksove serije “Bridgerton”, zvanično je najlepši muškarac na svetu.

Estetski hirurg Džulijan de Silva otkrio je rezultate prema "zlatnom preseku" prema kojem je Rege odneo pobdeu, a njegovo lice je imalo 93,65 odsto preciznosti u odnosu na zlatni presek.

Kris Hemsvort nproglašen je za drugog najlepšeg muškarca
Kris Hemsvort nproglašen je za drugog najlepšeg muškarcafoto: Profimedia

Na drugom mestu našao se njegov kolega iz Australije - Kris Hemsvort sa 93,53 odsto, dok je glumac Majkl B. Džordan na trećem mestu sa 93,46 odsto.

"Rege je pobedio zbog svog klasično lepog lica i prelepih smeđih očiju. Lako je imao najviši rezultat za razmak između očiju, a položaj njegovih očiju takođe je bio visok. Njegove savršeno oblikovane usne su takođe imale visoke ocene i jedina ocena koja je bila nešto niža bila je širina i dužina nosa", rekao je Džulijan De Silva, esteski hirurg.

Hari Stajls je zazuzeo četvrto mesto sa 92,3 odsto, engleski fudbaler Džud Belingam se našao na petom sa 92,22 odsto, a Robert Patison na šestom sa 92,15 odsto.

Hari Stajls zauzeo je 4 mesto
Hari Stajls zauzeo je 4 mestofoto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dalje na listi nalazi se Kris Evans na sedmom, Džordžom Klunijem na osmom, Henrijem Goldingom na devetom mestu, dok se glumac Dvejn Džonson se našao na 10, odnosno poslednjem mestu.

Dvejn Džonson našao se na 10 mestu
Dvejn Džonson našao se na 10 mestufoto: Profimedia

Kako se vrši merenje?

Rezultat je zasnovan na kompjuterizovanom mapiranju merenja fizičkog savršenstva zasnovanog na zlatnom preseku, a njime se određuje fizička savršenost neke osobe. Što je lice bliže proporciji 1:1,618, to je osoba savršenija.

"Ove potpuno nove tehnike kompjuterskog mapiranja omogućavaju nam da rešimo neke od misterija šta je to što nekoga čini fizički lepim, a tehnologija je korisna pri planiranju operacija pacijenata", objasnio je estetski hirurg.

Ko je Rege Žan Pejdž?

Rege-Žan Pejdž je rođen u Londonu, ali je odrastao u Zimbabveu, prvi put se na malim ekranima pojavio 2004. godine, ali je popularnost stekao kasnije, ulogama u seriji "Roots" i drami "For the people".

Uloga u seriji "Bridgerton" proslavila ga je širom sveta. Intrigantna priča koju je "Netfliks" proglasio najgledanijim ostvarenjem u svojoj istoriji, učinila ga je miljenikom publike.

Vest da je glumac zauzet rastužio je brojne obožavateljke, a čuveni vojvoda iz serije "Bridgeton" već duže vreme je u vezi sa Emili Braun, spisateljicom koja se honorarno bavi fudbalom. Nema sumnje da joj sada dodatno zavide mnoge pripadnice lepšeg pola.

Da li se slažete sa ovim izborom? Pišite nam u komentarima...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs