Nije joj dosadno

"KAO NAJPAMETNIJI ČOVEK TREBALO BI DA ZNA TAKO PROSTU STVAR": Prvi intervju DEVOJKE DŽEFA BEZOSA podigao veliku prašinu

Loren Sančez se oglasila prvi put sama posle četiri godine veze. Život sa "glupavim" Džefom Bezosom očigledno joj prija, ali ima i zamerki

Celebrities
Autor:
"KAO NAJPAMETNIJI ČOVEK TREBALO BI DA ZNA TAKO PROSTU STVAR": Prvi intervju DEVOJKE DŽEFA BEZOSA podigao veliku prašinu
Loren Sančez i Džef Bezos, Foto: CNN / Planet / Profimedia

Stalno smo zajedno“, rekla je Loren Sančez o partneru Džefu Bezosu u svom prvom solo intervjuu otkako je par objavio svoju vezu pre četiri godine. To uključuje letenje, vežbanje, donacije milijardi i – palačinke čiji recept nikako ne može da upamti.

Partnerka multimilijardera je, na iznenađenje mnogih, govoreći kako izgleda njen život sa Džefom Bezosom otkrila i „glupavu“ stranu čoveka kojeg mnogi smatraju za jednog od najpametnijih na planeti.

U svom prvom solo intervjuu otkako su obelodanili da su u vezi 2019. godine, nagrađena Emi novinarka i pilot helikoptera progovorila je za WSJ magazin o tome kako provode vreme kao par.

Volimo da budemo zajedno i volimo da radimo zajedno“, rekla je Loren (53). „Letimo zajedno. Vežbamo zajedno. Stalno smo zajedno“.

Loren Sančez, Džef Bezos
foto: Profimedia

Otkrila je nepoznate strane osnivača Amazona koje svet ne može da vidi - tvrdi da je zabavan i da obožava njegov karakterističan smeh, ali i još ponešto prenosi People.

"Stalno me zasmejava. Ume da se glupira! Njegov karakterističan smeh bih prepoznala bilo gde. Kada sam prvi put čula da se smeje, pomislila sam: 'Vau! Šta je to?' Sada mi se sviđa. I ako se razdvojimo, sve što treba da uradim je da pomislim na njegov smeh, pa se čini kao da je samnom", primetila je ona.

Loren Sančez, Džef Bezos
foto: Profimedia

Osim toga, svake nedelje ujutru pravi „najbolje palačinke na svetu“.

"Budi se rano. Svaki put izvadi kuvar Beti Kroker, pa sam pomislila: 'OK, ti si najpametniji čovek na svetu; zašto ovo još ne naučiš napamet?'", rekla je ona.

Filantropija takođe igra veliku ulogu u njihovom odnosu.

U intervjuu prošle godine, prvom koji su zajedno dali, Džef Bezos (59) je rekao da planira da pokloni većinu od svojih 124 milijarde dolara. Sančez kaže da je to već dugo njegov plan.

„Džef mi je uvek govorio, zapravo otkako ga poznajem, da će pokloniti većinu svog novca“, potvrdila je ona.

Džef Bezos
foto: Profimedia

Još u novembru, Bezos se obavezao da će davati otprilike osam odsto (8%) sa svog bankovnog računa, što je oko 10 milijardi dolara tokom narednih 10 godina, Bezosovom fondu za Zemlju, kojim Sančez kopredsedava. Ovo je njegova najveća pomoć do sada.

Loren Sančez kaže da su se odlučili za „strateško davanje“ i da oko toga imaju mnogo posla.

„Želite da date novac i želite da znate da to pomaže ljudima i da će nastaviti da pomaže ljudima, da ide na prava mesta. Možete ga dati ne-strateški. Možete ga jednostavno dati! Ali, mi to shvatamo ozbiljno. Verujemo u ulaganje u pojedince koji su najbliži zemlji, rade direktno sa ljudima, za čije živote se svi nadamo da ćemo ih pozitivno dodirnuti i transformisati“.

Džef Bezos, Loren Sančez
foto: Profimedia

Još jedna uzbudljiva prekretnica je na horizontu. Loren ide u svemir!

Predstoji joj putovanje u svemir sa ženskom ekipom, sa „ženama koje prave razliku u svetu, koje imaju uticaja i imaju poruku“, kaže Sančez.

"Super sam uzbuđena zbog toga. I malo nervozna. Planiramo da se održi početkom 2024. Želela sam da budem u raketi, Bezos je oduševljen što će se ovo desiti. Ohrabruje me, već sastavljamo grupu i vrlo je ubuđen“.

Bezos ovaj put neće ići, poručuje.

„Koliko god on želeo da ide na ovaj let, moraću da ga zadržim. Moraće da nas bodri sa zemlje."

Pogledajte sve njihove zajedničke fotografije koje su podigle toliku prašinu u javnosti:

1 / 9 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs