O njemu priča ceo svet

Opasno zgodan, zaveo žensku publiku za samo nedelju dana: Saznajte više o glavnom liku iz serije koja obara rekorde!

Osim što glumi u trenutno najpopularnijoj seriji na Netfliksu, opasno zgodnom britanskom glumcu predviđaju još blistaviji poslovni uspeh.

Vip priča
10:10h Autor:
Opasno zgodan, zaveo žensku publiku za samo nedelju dana: Saznajte više o glavnom liku iz serije koja obara rekorde!
Rege-Žan Pejdž, Foto: Profimedia

Iako su se kao naslednici uloge Džejms Bonda do sada spominjali glumci Idris Elba, Sem Hogan, DžejmsNorton i Tom Hardi, kladionice u poslednjih nedelju dana proriču neke druge mogućnosti. Ako je verovati tim predviđanjima, naslednik Danijrla Krejga u filmovima o Džejms Bondu mogao bi biti, kako se sve glasnije spominje - mladi britanski glumac Rege-Žan Pejdž(31).

Ovaj glumac poreklom iz Zimbabvea, naime, u samo nedelju dana na kladionicama je postigao koeficijent 16/1, pa su mu tako i šanse za ovu vrlo važnu ulogu u karijeri postale veće ispred već spomenutih glumačkih imena.

Zgodni Rege-Žan, koji je jetinjstvo proveo u Zimbabveu, a školovanje završio u Londonu, glumačku karijeru započeo je na "daskama koje život znače", a televizijski debi imao je pre šest godina u BBC-jevoj seriji "Waterloo Road".

Široj javnosti je, pak, postao poznat po ulozi markantnog vojvode Hastingsa u hvaljenoj istorijskoh seriji "Bridgerton" autorke Šonde Rajms, koja se upravo prikazuje na Netfliksu i koju je do sada već pogledalo 63 miliona ljudi.

A da nije glumac, otkrio je jednom prilikom, bio bi verovatno bubnjar u nekom bendu ili istraživač. Od te ideje odbila ga je pomisao da bi pritom verovatno nailazio na mnoge insekte, pre svega pauke, koji mu se baš i ne sviđaju. Kao dete je bio glasan, zaljubljen u muziku i večito u akciji s bratom Toseom.

(Stil.Kuirir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs