emotivno

SLIKA MALE PRINCEZE ŠARLOT RAZBESNELA JE JAVNOST: "Molim vas sklonite fotografiju! Zašto je ovo trebalo da vidimo?"

Emotivna fotografija na kojoj princeza Šarlot plače na sahrani svoje prabake razbesnela je javnoost.

Celebrities
11:08h Autor:
SLIKA MALE PRINCEZE ŠARLOT RAZBESNELA JE JAVNOST: "Molim vas sklonite fotografiju! Zašto je ovo trebalo da vidimo?"
Princeza Šarlot na sahrani svoje prabake, Foto: Profimedia

Sahrana kraljice Elizabete smatra se istorijskim događajem, dok se detalji sa ceremonije još uvek komentarišu i analiziraju.

U fokusu je bila kraljevska porodica i njihovi gestovi, a emotivna fotografija male princeze Šarlot slomila je mnoga srca. Upravo ta fotografija našala se na Vogovoj listi najdirljivijih fotografija sa sahrane kraljice Elizabete.

Slika male Šarlot izazvala je lavinu komentara i podelila mišljenja ljudi.

Princeza Šarlot
foto: Profimedia

Princeza ima samo 7 godina, a pokazala je veliku emociju na sahrani svoje prabake, te se u jednom trenutku "slomila" i pustila suze.

Nakon što je Vog objavio dirljivu fotografiju, ljudi su oštro osudili ovakav postupak komentarišući da je suviše mala da bi prisustvovala ovakoj vrsti događaja.

U nastavku teksta nalaze se neki od komentara koji su se našli ispod fotografije koju je Vog objavio.

Princeza Šarlot
foto: Profimedia

"Bolesno je stavljati dete pred kamere dok prisustvuju sahrani na kojoj je verovatno premlado da bi prisustvovalo. Malo je čudno od Voga da objavi i fotografiju uplakanog deteta, zar ne?"

"Jadna devojčica. Molim vas, skinite ovo sa Voga. Deca su se tako dobro snašla, tako velika odgovornosti na tako malim plećima."

Princeza Šarlot
foto: Profimedia

"Ovo je razočaravajuće. Ovo je trebalo da bude privatan trenutak za malu devojčicu... Molim vas, skinite ovu fotografiju. Osećam da je prilično nametljivo i nije fer prema detetu koje tuguje zbog gubitka svoje bake."

"Sirota devojčica, Bog je blagoslovio."

"Ta mala sedmogodišnjakinja se držala uzdignute glave pred svima!! I ovo je trenutak koji želite da podelite!! Kakvo nepoštovanje!"

Princeza Šarlot
foto: Profimedia

"Ova fotografija me je apsolutno slomila. Zašto je ovo trebalo da vidimo? Ona je samo mala devojčica i za nju i Džordža mora da je sahrana bila traumatična, bili su tako dobri i definitivno su svoju prabaku učinili ponosnom! Molim vas skinite fotografiju, nijedno dete ne bi trebalo da bude izloženo ovolikom broju posmatrača."

"Pustite princezu Šarlot da bude dete."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs