ZAJEDNIČKO IM JE SAMO IME, I JEDAN MUŠKARAC: Jedna vodi ozbiljne diskusije, druga očajnički pokušava da ostane mlada

Dženifer Lopez i Ben Aflek bili su vereni pre gotovo dve decenije, kada je glumac odlučio da prekine vezu, jer ga je navodno gušila popularnost. Nekoliko godina kasnije oženio je Dženifer Garner

Vip priča
Autor:
ZAJEDNIČKO IM JE SAMO IME, I JEDAN MUŠKARAC: Jedna vodi ozbiljne diskusije, druga očajnički pokušava da ostane mlada
Šta danas rade Dženifer Lopez i Dženifer Garner, Foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez predstavila je svoju kolekciju donjeg veša "This is me now" (Ovo sam ja sada), koju je uradila zajedno sa čuvenim brendom intimnog rublja Intimisimi, čiji je svetski ambasador.

Na Tik Toku se pojavio video gde 54-godišnja pevačica pozira u halterima pomenutog brenda, koje je nosila ispod raskošne maksi haljine sa potpisom Zuhaira Murada.

@jlo THE IT GIRLS ✨ @Carter Gregory @stassiebaby @victoriavillarroel @Intimissimi #ThisIsMeNow ♬ original sound - JLO

Stajling je zaokružila prelepim Džimi Ču cipelama.

"Obožavam Italiju - ljude, modu, filmove, kulturu. I naravno, volim šoping", istakla je Dženifer, a prenosi Dejli mejl.

@jlo MORE ENERGY ✨ @Jasmine Tookes #ThisIsMeNow @Intimissimi ♬ original sound - MORE ENERGY ?

Kako je potpuno otkrila noge da bi prikazala seksi haltere iz lične kolekcije, ponovo su se pokrenuli komentari vezani za njen perfektan izgled u pedesetim. Nije tajna da pevačica puno vežba kako bi održavala liniju, ali i veoma vodi računa šta jede.

Inače, kolekcija donjeg veša nosi isti naziv kao novi album koji će pevačica objaviti naredne godine. Na albumu će se naći 13 novih pesama, a šuška se da je čak devet numera posvetila Benu Afleku, sa kojim je u braku od 2022. godine.

I dok je Dženifer ovo četvrti brak, glumcu je ona druga supruga, nakon što je punih 13 godina bio u braku sa njenom imenjakinjom, Dženifer Garner (51).

Glumica je nakon medijske tišine ponovo u žiži javnosti. Nakon "teškog emotivnog perioda", kako je sama rekla bez objašnjenja na koji period misli, Dženifer se pojavila na prestižnom događaju Shine On (Zasijaj) u Los Anđelesu, u organizaciji medijske kuće Hello Sunshine. Tom prilikom se javno zahvalila prijateljici Riz Viterspun koja je bila uz nju u tim izazovnim vremenima, koja je i vlasnica pomenute medijske kuće.

Kako su postale veoma bliske, a Riz je vlasnica i uticajne producentske kuće Type A Films, neće biti čudo ako nas uskoro obraduju zajedničkim projektom na velikom platnu.

Dženifer Garner, Riz Viterspun
foto: JC Olivera / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsetimo, Dženifer Garner bila je u braku sa Benom Aflekom 13 godina, od 2005. do 2018. godine. Imaju ćerku Vajolet, koja danas ima 17 godina. Sa druge strane, do braka sa Dženifer Lopez došlo je nakon što je latino diva raskinula veridbu sa Aleksom Rodrigezom, s kojim je planirala venčanje. Njihova ljubav osvojila je (ponovo) simpatije širom sveta, kada su nakon skoro 20 godina obnovili romansu.

Naime, Dženifer Lopez i Ben Aflek bili su vereni pre gotovo dve decenije, kada je glumac odlučio da prekine vezu, jer ga je navodno gušila popularnost, to što ih paparaci svuda prate, i jednostavno mu je svega bilo preko glave. Nakon nekoliko godina, oženio se glumicom Dženifer Garner, a nakon desetak godina braka počeo je da pije. Sve mu je krenulo nizbrdo - počeo je da pije, niko mu više nije nudio uloge, a nakon nekoliko bezuspešnih pokušaja da ga odvoji od alkohola, Dženifer Garner ga je ostavila.

Tada je glumac uplovio u vezu sa mladom glumicom Anom de Armas, za kojom je "izgubio glavu", a nakon što ga je ona ostavila, Aflek je bio totalno izgubljen. Tada se opet pojavila Dženifer, stare iskre su se ponovo zapalile, i par je u braku nešto više od godinu dana.

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs