OVE JESENI NEĆETE IZLAZITI IZ OVAKVOG SAKOA: Sužava struk, izdužuje figuru, a Džej Lo je pokazala kako se kombinuje

Jesen nam kuca na vrata, možda je vreme da se pripremite za komade bez kojih ne možete da zamislite jesenji stajling

Moda
Autor:
OVE JESENI NEĆETE IZLAZITI IZ OVAKVOG SAKOA: Sužava struk, izdužuje figuru, a Džej Lo je pokazala kako se kombinuje
Dženifer Lopez, Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez, poznata po svojoj energiji, talenatu i neospornom stilu, nikada nije prestala da iznenađuje javnost svojim modnim izborima. Ono što je posebno izdvaja iz mnoštva jeste njena sposobnost da pronađe komade odeće koji ističu njenu jedinstvenu lepotu i harizmu, bez obzira na konvencionalne standarde lepote ili trendove.

Dženifer je, tokom godina, prolazila kroz različite faze svog stila, ali jedna stvar je ostala konstantna - njena hrabrost da eksperimentiše i da nosi ono u čemu se oseća samopouzdano. Iako je kroz vreme bila izložena kritikama zbog svojih modnih izbora, posebno kad su u pitanju komadi koji nisu nužno bili idealni za njenu građu, ona se nikada nije dala obeshrabriti. Naprotiv, iz svake situacije je izvukla pouku i evoluirala kao ikona stila.

Premijera filma "Shotgun Wedding" bila je još jedna prilika da Dženifer pokaže svoj prepoznatljivi stil. Ovog puta, njen izbor je bio crni strukirani sako. I dok je ranije nosila komade koji nisu nužno najbolje naglašavali njene atribute, ovaj sako je demonstrirao njen novi pristup modi - birati komade koji su prikladni za svaku figuru.

Sako je visoko strukiran i uzak, a crna boja dodatno pojačava njegovu eleganciju. Dekolte je diskretno izrađen, dopuštajući joj da istakne svoju prirodnu lepotu bez suvišnih ekstravagancija. Ono što je posebno interesantno je način na koji ovaj komad igra s njenim telom. Strukirani deo saka "podiže" njen struk, stvarajući iluziju peščanog sata, dok se od kukova sako suptilno širi, naglašavajući njene obline.

Ona više nije zarobljena u obrascima koji su je ranije ograničavali, već je pronašla način da iskoristi modu kako bi istakla svoju autentičnost. Njen primer nam jasno pokazuje da modni izbori nisu samo stvar trendova ili pridržavanja unapred postavljenih normi, već prilika da se izrazi individualnost i prihvati sopstvena lepota, ma kakva ona bila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs