3 NAJBOLJE MODNE KOMBINACIJE TAMARE VUČIĆ: Vraćaju samopouzdanje i čine da žena izgleda veoma OTMENO

Pogledajte 3 modne kombinacije koje vraćaju samopouzdanje i čine da izgledate otmeno.

Moda
Autor:
3 NAJBOLJE MODNE KOMBINACIJE TAMARE VUČIĆ: Vraćaju samopouzdanje i čine da žena izgleda veoma OTMENO
Foto: ATA Images

Stil prve dame Srbije, Tamare Vučić često je na meti pozitivnih komentara. Eleganija i sofisticiranost su njeno drugo ime, a gotovo da ne postoji događaj na kojem sve oči nisu uprte u nju.

Modeli haljina i odela koje ona nosi odgovaraju gotovo svakoj prilici, od večernjih izlazaka i svečanih događaja do dnevnih šetnji. Ali sigurno je da će svaka žena u njima izgledati otmeno.

Lepršava, bela midi haljina

Tamara je u poseti Muzeju Nikola Tesla nosila lepršavum, midi haljinu u beloj boji koja je učinila da izgleda mlađe. Ovakav model haljine može se nositi gotovo u svakoj prilici, pa čak i u dnevnoj šetnji. Tamara je modnu kombinaciju zaokružila belom trakom za kosu, sa diskrenim detaljima - pun pogodak!

Elegantno odelo - večiti klasik

Sivi sako i pantalone pravi su izbor za jaku i stabilnu ženu koja zna šta hoće. Elegatno odelo učiniće da žena izgleda samouvereno i sigurno, baš kao i Tamaru.

Crna, klasična haljina - sigurna varijanta

Modni stručnjaci često ističu da svaka žena u svom ormaru treba da ima crnu haljinu, koja je najsigurnija varijanta i sa kojom nema greške, bilo gde da se pojavite. Tamara je zablistala u midid haljini koja je savršeno istakla njenu figuru. Belim biserima upotpunila je kombinaciju, a crveni ruž dao je poseban pečat.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs