BEN AFLEK JE UHVAĆEN SA BIVŠOM DEVOJKOM: Retko koja bi mu oprostila ovakvu prisnost, pitamo se šta će da uradi Džej Lo

Ben Aflek je uhvaćen sa bivšom u emotivnom susretu, prešli su i na zagrljaje

Celebrities
13:13h Autor:
BEN AFLEK JE UHVAĆEN SA BIVŠOM DEVOJKOM: Retko koja bi mu oprostila ovakvu prisnost, pitamo se šta će da uradi Džej Lo
Ben Aflek, Foto: Profimedia

Iako su prvobitno pokušavali da svetu pokažu svoj odnos kao prijateljski, posebno otkako je Ben Aflek obnovio ljubav sa Dženifer Lopez, izgleda da su sada stvari konačno došle na svoje između bivših supružnika - Bena Afleka i Dženifer Garner.

Ben i Dženifer Garner imaju troje dece zajedno, i iako su okončali svoj brak 2018. godine, ostali su u dobrim odnosima zbog svoje dece. Nedavno, Ben Aflek je proslavio godišnjicu svog braka sa Dženifer Lopez, ali je i dalje ostao u kontaktu sa Dženifer Garner.

Ben Aflek
foto: Profimedia

Poslednji susret ovih bivših supružnika desio se u Firenci, Italiji, gde je Ben doputovao privatnim avionom. Na aerodromu je dočekao svog 11-godišnjeg sina Samuela koji mu je dotrčao u zagrljaj. Nakon toga, srdačno je pozdravio i svoje starije ćerke, Violetom (17) i Serafinom (14).

Ben Aflek
foto: Profimedia

Nakon što je proveo vreme sa decom, Ben Aflek je prišao Dženifer Garner i oboje su bili u lepom raspoloženju. Razgovarali su oko pola sata, ne skidajući pogled jedno s drugog, a potom su se nežno zagrlili, što je trajalo barem nekoliko sekundi. Nakon tog emotivnog trenutka, Ben je otišao sa svoje troje dece, a Dženifer je otišla u šoping samostalno.

Ben Aflek
foto: Profimedia

Iako je njihov brak završen, ovaj susret pokazuje da između Bena Afleka i Dženifer Garner postoji posebna veza i poštovanje, posebno zbog roditeljstva. Očigledno je da su oboje uspeli održati prijateljske odnose i ostati u kontaktu, bez obzira na njihove trenutne emotivne veze.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dok Ben uživa u svojoj vezi sa Dženifer Lopez, Dženifer Garner je bila u Malibuu prethodne nedelje, a sada je viđena u Italiji. Ovaj susret bivših supružnika naglašava važnost zdravih odnosa nakon razvoda, posebno kada su deca u pitanju.

1 / 5 Foto: Profimedia

Ben i Dženifer pokazuju da su u stanju da se međusobno podržavaju i brinu o svojoj deci bez obzira na sve izazove koje su imali tokom svoje prošlosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs