ARAPSKI MILIJARDER JE OSTAVIO ŽENU ZBOG BOGATIJE KOMŠINICE: Međutim, još jedan krajnje bizaran razlog je prethodio ovome

Ni u snu nije slutila da će joj se ovo desiti pa se mnogi korisnici društvenih mreža sasosećaju sa njom nakon ove ispovesti.

Lifestyle
Autor:
ARAPSKI MILIJARDER JE OSTAVIO ŽENU ZBOG BOGATIJE KOMŠINICE: Međutim, još jedan krajnje bizaran razlog je prethodio ovome
Milijarder ostavio ženu zbog bogatije komšinice, Foto: Abd Rabbo Ammar/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Glavne asocijacije na arapski svet su enormno veliko bogatstvo, nafta, pustinje, ali i na položaj žena u tamnošnjoj kulturi. One su za nas uvek bile misterija i mnogo se nagađalo o tome kakav je njihov položaj u braku.

Jasno je da imaju neka prava, ali koliko su ta prava velika u odnosu na muževljeva je tema koju nikada nećemo do kraja istražiti. Međutim, zahvaljujući društvenim mrežama i razvoju tehnologije, možemo povremeno da imamo mali uvid u njihov svet.

Žene u Islamu nemaju isti položaj kao muškarci, ali ne znamo tačno koja su njihova prava.

Poznato je da su Arapi, ukoliko imaju dosta novca, veoma galantni. Njihove žene su obučene po poslednjoj modi, iako to ne možemo da vidimo zbog njihove tradicionalne odeće. Veoma često su oni ti koji biraju stvari svojim suprugama. Video snimak devojke, bivše žene arapskog milijardera, zapalio je društvene mreže. Jasno je stavila do znanja koliko mu ona malo znači kada je ostavio zbog "pogrešne odevne kombinacije". Međutim, nije bila u pitanju samo odevna kombinacija već i bogata žena.

Ova tužna žena je rekla kako je suprug ostavio samo zbog pogrešnog izbora haljine.

Tiktok video je istog momenta postao viralan i pokrenuo je buru komentara. Naime, devojka pokazuje kako prelazi prstom preko telefona tražeći novu haljinu u četiri posle podne zato što je njen bogati suprug, koji ima kompanije u vrednosti od 300 milijardi evra, bio je ljut na nju zbog njenog izbora i ostavio je zbog devojke iz njihovog komšiluka koja je bogatija.

Komentari nisu prestajali da se nižu, a mnogim korisnicima ove društvene mreže nije bilo jasno da li je u pitanju samo šala.

- Ostavio te je zbog trofeja.

- Ovožavam ove igre - bili su neki od komentara.

- Da li je moguće da je to uradio?

- Definitivno si se našla u pogrešnoj kući i pored pogrešnog muškarca.

- U tvoj život će doći neko mnogo bolji - glasili su samo neki od komentara.

Međutim, neki su video shvatili veoma ozbiljno i saosećali su se sa ovom devojkom, prenosi Espreso.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs