ISKUSTVO OVE MLADE DEVOJKE JE ZAISTA VRHUNAC NEKULTURE: "Mojoj tetki su zabranili ulaz u klub u Grčkoj jer je PREDEBELA"

Kaže da ih je ovaj incident povredio i ostavio bez teksta jer takva vrsta ponašanja vređa i nedopustiva je.

Lifestyle
Autor:
ISKUSTVO OVE MLADE DEVOJKE JE ZAISTA VRHUNAC NEKULTURE: "Mojoj tetki su zabranili ulaz u klub u Grčkoj jer je PREDEBELA"
Nisu je pustili u klub jer je "predebela"., Foto: printscreen/instagram/bellatirico

Devojka Bela Tiriko požalila se svojim pratiocima na neljubaznost osoblja popularnog kluba na plaži na ovom vrlo popularnom ostrvu u Grčkoj.

Nećaka se na svom TikToku požalila kako je vratar kluba na plaži na grčkom ostrvu Mikonos njenoj tetki zabranio ulaz u klub uz tvrdnju da je "predebela".

"Inače nikad ne objavljujem ovakve stvari, ali previše sam se potresla i moram da podelim iskustvo koje sam doživela na Mikonosu u Grčkoj", napisala je u podužem postu ispod snimka na kom se vidi kako muškarac na ulazu u klub na plaži odmahuje rukom objašnjavajući se sa gošćama.

"Tokom odmora tetka i ja smo odlučile da posetimo Scorpios, klub na plaži o kom smo dosta toga čule. Nisam ni sanjala da bi ta poseta mogla da preraste u incident koji nas je ostavio bez teksta i duboko nas povredio", nastavila je devojka objašnjavajući kako je njena tetka vrlo lepa žena, ali vratar na ulazu u klub joj je rekao da je ne može pustiti unutra.

@bellatirico I ❤️ mykonos@user6551478608075 ♬ original sound - essence cosmetics

"Razlog? Rekli su da je "predebela da bi je pustili unutra".

"Takvo ponašanje vređa, a istovremeno je neprihvatljivo. Nikoga nikad ne bismo smeli da osudimo prema izgledu. Ne delim ovo iskustvo kako bih blatila osoblje, nego kako bih podigla svest o važnosti ljubaznosti i inkluzije. Svako je lep i vredan pa zaslužuje i poštovanje. Zapamtite, vredna je samo lepota koju nosimo u sebi. Širimo ljubav, ljubaznost i razumevanje, ne samo na Mikonosu nego svuda" - napisala je ogorčena nećaka.

Dalje je pokazala kako je vratar potom bez dodatnih pitanja dopustio ulazak devojkama koje nisu imale ni rezervaciju. Na kraju je pokazala fotografiju svoje tetke, a potom i snimak muškarca koji joj se uneo u lice snimajući je mobilnim telefonom.

Dodala je kako su im rekli da je tamo zabranjeno snimanje.

Pratioci su ostali jednako zaprepašteni, pa su ostavili više od 11.000 komentara na video. Preporučili su joj da ostavi negativne kritike na Google review ili Trip Advisor.

"Uopšte nije debela, predivna je", napisala je jedna pratiteljka.

"Kad sam bila na Mikonosu, konobar me pitao jesam li Amerikanka budući da imam jako velika stopala. Nosim broj 40", podelila je svoje negativno iskustvo druga žena.

Moramo naglasiti da je nećaka od tada uklonila ovaj video sa svog TikTok naloga iz nama nepoznatih razloga, prenosi Žena.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs