SMILJANU SVET PAMTI KAO "ŽENU MONSTRUMA": Ono što je uradila svojoj sestri nema ni u najgorim HORORIMA

Za Jasminu su rekli da je nestala, posle dvadeset godina majka ju je pronašla u zamrzivaču, a zločin je počinila njena sestra

Lifestyle
12:51h Autor:
SMILJANU SVET PAMTI KAO "ŽENU MONSTRUMA": Ono što je uradila svojoj sestri nema ni u najgorim HORORIMA
Smiljana monstrum, Foto: preentscreen/Youtube

Vest o stravičnom zločinu koji je otkrila policija u porodičnoj kući porodice Srnec u mestu Pavlovec odjeknula je širom Balkana. Katarina Srnec, majka tada nestale Jasnime, slučajno je primetila ljudsko koleno dok je vadila kesu iz zamrzivača, što ju je potreslo do srži i odmah je pozvala policiju i ostale ukućane. Ovaj jeziv pronalazak započeo je otkrivanje mračne tajne koja je bila skrivena dugi niz godina.

Osuđena žena
foto: preentscreen/Youtube

Sva pažnja i sumnje usmerene su ka Smiljani Srnec, devojačko Domnić, čija se sestra Jasmina vodila kao nestala već punih 14 godina. Nakon temeljnog istraživanja i identifikacije tela, potvrđeno je da je žrtva zaista Jasmina Domnić, koja je nestala između 2000. i 2001. godine. Otkriveno je da je njen leš sve vreme bio skriven u zamrzivaču, koji je bio uključen u struju punih 19 godina, iako nije bio korišćen u domaćinstvu. Ovo je bila gotovo neverovatna činjenica, jer niko nije ni naslućivao da se iza zatvorenih vrata ovog aparata krije užasna tajna.

Osuđena žena
foto: preentscreen/Youtube

Smiljana Srnec, sestra žrtve, ubrzo je uhapšena kao izvršilac ovog strašnog ubistva i za bizarno čuvanje tela u zamrzivaču tokom gotovo dve decenije. Smiljanu su prozvali "žena monstrum". Tokom policijskog ispitivanja, Smiljana je priznala zločin, izgovarajući nejasne rečenice koje ukazuju na njen emotivni i psihološki raskol. Kasnije je te izjave negirala, što je dodatno zakomplikovalo ovaj užasavajući slučaj.

Majka Katarina, koja je prva prijavila nestanak svoje ćerke Jasmine, doživela je šok kada je saznala da je njena druga ćerka odgovorna za ovu monstruoznu zločinačku radnju. Njena reakcija bila je potpuno razumljiva, jer nije sumnjala da bi jedan od njenih najbližih mogao biti odgovoran za ovako brutalan čin.

Osuđena žena
foto: preentscreen/Youtube

Detalji pronalaska tela samo su dodatno produbili strah i jezu. Telo Jasmine Domnić bilo je pažljivo umotano u navlake za jorgan, stolnjak i crne najlonske vreće. Smiljana je koristila sve moguće načine da sakrije tragove zločina, a otisci njenih prstiju pronađeni na paketiću iz zamrzivača bili su ključni dokazi koji su potvrdili njenu krivicu.

Zbog ovog jezivog slučaja i monstruoznog ubistva, Smiljana Srnec je osuđena na 15 godina zatvora. Ova nepravosnažna presuda potvrđena je 2021. godine, a porodica žrtve i cela Hrvatska bili su potreseni i šokirani ovom tragičnom pričom koja je promenila živote svih uključenih. Ovaj jeziv događaj ostavio je trajan ožiljak u sećanjima mnogih, a istovremeno je podsetio na važnost istraživanja i razotkrivanja istine u slučajevima nestanaka i zločina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs