ČUVENI GLUMAC SE NAŠAO U NOĆNOJ MORI: Bivša ga brani, a sadašnja napada zbog BIZARNOG RAZLOGA, presela mu uloga SUDIJE

Ben Aflek će biti primoran da „igra sudiju“ u predstojećem ratu između sadašnje supruge Dženifer Lopez i bivše Dženifer Garner.

Celebrities
16:54h Autor:
ČUVENI GLUMAC SE NAŠAO U NOĆNOJ MORI: Bivša ga brani, a sadašnja napada zbog BIZARNOG RAZLOGA, presela mu uloga SUDIJE
Rat dve glumice oko Bena Afleka, Foto: Profimedia

Tinjajuća svađa između dve Dženifer u životu Bena Afleka sprema se da eksplodira u sveopšti rat, upozorili su svetski mediji. Kako saznajemo, fitilj je upaljen kada je Benova bivša, Dženifer Garner, indirektno osudila njegovu sadašnju ženu Dženifer Lopez zbog toga što je Bena pretvorila kako kaže u podsmeh.

Dok je insajder povezan sa situacijom negirao optužbe, neki drugi izvori su otkrili da bi Lopez (53) sada volela da otkrije svoja prava osećanja nakon što je Garnerova (51) priznala da ne voli kada se objavljuju priče o ovom moćnom paru.

Dženifer Lopez
foto: Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Zaista se trudim da ne vidim nikoga od nas u štampi“, rekla je Garnerova o njoj i Benu (50). „Ne čini mi se da se osećam dobro, čak i ako je to nešto lepo u vezi sa jednim od nas. „Ne moram da vidim da od nekoga u mojoj porodici prave mim. Mada, sigurna sam da je prilično vredan mima, da!

Ono što može zvučati kao nepristojna primedba je Dženiferin način da kaže da Ben izgleda jadno i da su sva njegova pojavljivanja u javnosti predmet podsmeha. Kako bi Lopezova to mogla da ne shvati lično?

Deo nje želi da uzvrati Garnerovoj, ali ona je dovoljno pametna da ne pravi previše scena u javnosti. Tako da će na Benu biti uloga sudije. To ga dovodi u tešku poziciju između sadašnje žene i majke njegovo troje dece.

Dženifer Garner
foto: Danimal / Splash / Profimedia

„To je Benova najgora noćna mora“, dodao je insajder. "Samo je pitanje vremena kada će mu te dve žene udariti u glavu."

Ranije ove godine je otkriveno da je glumica Garner bila fokusirana na to da njena deca razviju zdrav odnos sa svojom novom maćehom ,međutim , upućeni otkrivaju da su se stvari možda promenile pošto je Garnerova postala Benova podrška usred njegovih navodnih trenutnih problema u vezi sa Lopez.

Izvori su otkrili da se bračni par „svađa“ otkako je rekao „da“ prošlog leta, dodajući da Lopez nije zadovoljna bezuspešnim naporima njenog muža da odbaci svoju dugogodišnju zavisnost od nikotina.

Dženifer kaže da joj smeta što gleda u Bena i vidi da on stalno žvaće svoju žvaku “, rekao je izvor blizak paru, otkrivajući da je žvakao nikotinsku žvaku bez prestanka, nakon što je svojoj ženi obećao da će ostaviti pušenje.

„Sada, Ben puši samo napolju i dalje od Džen, a svoju zavisnost ograničava upotrebom nikotinske žvake“, poverio se njegov drug. „Priznaje da ona mrzi ovo žvakanje žvaka koliko i pravo pušenje".

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

Izvori otkrivaju da su nedugo posle medenog meseca stvari između ovo dvoje brzo počele da se pogoršavaju. Par se prepirao oko njegove garderobe i loših navika.

"On je tip koji je najčešće u farmerkama i majicama i sada Dženifer pokušava da mu određuje šta može, a šta ne može da nosi", rekao je drug. Benovo pušenje je takođe postalo problem. „Ona apsolutno mrzi Benove cigarete“, objasnio je insajder. „Obećao je da će odustati od toga, ali uz svo njeno prigovaranje, on puši više nego ikad.“

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Printscreen/youtube

Par se takođe prepirao oko odabira kuće, a upućeni tvrde da se njih dvoje nikako ne mogu dogovoriti koji dom da kupe , uprkos tome što su već dali ponudu za trenutni dom od 16.000 kvadratnih metara. Ne bi bio prvi put da su Ben i Lopez u poslednjem trenutku izašli iz kuće dok su bili pod ugovorom. „Ben se bori za to. On zaista želi ovu kuću“, rekao je izvor navodeći da je njegova žena spremna da po četvrti put menja kuću.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs