SVIMA JE DOBRO POZNATO KO JE KUM ANĐELKE PRPIĆ: Sada znamo i ko je kuma

Anđelka sa svojom kumom ima razne rituale, putuju, provode se i uživaju u životu

Celebrities
11:28h Autor:
SVIMA JE DOBRO POZNATO KO JE KUM ANĐELKE PRPIĆ: Sada znamo i ko je kuma
Anđelka Prpić, Foto: ATA Images

Poslednjih meseci, popularna glumica Anđelka Prpić privlači veliku medijsku pažnju zbog neobične priče o njenom ljubavnom životu. Kako su mediji otkrili, Anđelka je zatrudnela sa Markom, nekadašnjim drugom i nesuđenim kumom njenog bivšeg muža, sa kojim se razvela 2020. godine. Imajući sina Jakšu iz prethodnog braka, Anđelka je pronašla novu sreću uz Marka, sa kojim je dočekala ćerkicu krajem maja.

1 / 6 Foto: ATA Images

I dok je o njenom novom odnosu pisano i nagađano mesecima, malo ko zna da je Anđelkinu kumu glumica Anastasija Anja Mandić. Anastasija je takođe veoma talentovana glumica koja je studirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i postala stalna članica Narodnog pozorišta u Beogradu.

Takođe je igrala i u drugim poznatim pozorištima poput Zvezdara teatra, Jugoslovenskog dramskog pozorišta, Ateljea 212 i pozorišta Boško Buha. Njena pozorišna karijera je impresivna, a udala se za glumca Milorada Mandića 2004. godine, s kojim je delila srećan brak do njegove tragične smrti 2016. godine. Iz ovog braka ima sina Andriju.

Iako je Anja pretežno usmerena na pozorišnu umetnost, ostavila je trag i u televizijskim serijama. Zanimljivo je da su Anja i Anđelka postale kume u popularnoj seriji "Andrija i Anđelka". U toj seriji glumile su uloge kuma na venčanju, što je zapravo i postalo osnova za njihovo pravo prijateljstvo. U emisiji su otkrile da su se toliko povezale tokom snimanja da su i izvan seta nastavile da se oslovljavaju kao "kume". Ovo specijalno prijateljstvo prožeto je nežnošću i pažnjom, a Anđelka redovno iznenađuje Anju cvećem, posebno njenim omiljenim belim ružama.

Anja Mandić
foto: Kurir/Sonja Spasić

Iznad svega, Anđelka i Anja uživaju u provođenju vremena zajedno - idu na koncerte, putuju širom sveta i dele smeh u svim prilikama. Njihova iskrena podrška jedna drugoj pokazuje koliko je važno imati prave prijatelje u životu. Ova dva talentovana glumačka talenta dokazuju da prijateljstvo može biti magično i duboko, te da se uz pravu podršku može prebroditi bilo koje iskušenje koje život donese.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs