Pukla ljubav

DOBRO SE SLAGALI U KREVETU, ALI... AJRIS (83) "ŠUTNULA" 46 GODINA MLAĐEG MUŽA: On pati, njoj društvo pravi OVAJ gospodin

Mohamed Ibrahim (37) se konačno oglasio porukom na Fejsbuku kad je 83-godišnja Ajris Džons objavila da su se razišli i - zabrinuo pratioce.

Ljubav i zavođenje
Autor:
DOBRO SE SLAGALI U KREVETU, ALI... AJRIS (83) "ŠUTNULA" 46 GODINA MLAĐEG MUŽA: On pati, njoj društvo pravi OVAJ gospodin
Foto: Iris Jones Facebook

Nekoliko dana nakon što je 83-godišnja Ajris Džons objavila da se, nažalost, rastala od svog dugogodišnjeg supruga, egipatskog igrača, 37-godišnji Mohamed Ibrahim je otkrio kako se oseća.

Zbog velike razlike u godinama, neobičan par je dugo bio hit u svetu, bili su gosti brojnih šoua u kojima je Ajris iskreno govorila o njihovom seksualnom životu i želji da se venčaju, što su na kraju i uradili 2020.

Sad je objavljeno da su se razišli i svi se pitaju šta je razlog.

Ajris je prva prošle nedelje objavila zagonetnu poruku na društvenim mrežama da je Mohameda zamenio mačak, a potom je za Closer izjavila da je odnos sa 46 mlađim suprugom postao „težak posao“ zbog učestalosti njihovih svađa, piše OK!

Ajris Džons
foto: Privatna arhiva

„Nikada nisam očekivala da ću se zaljubiti u nekoga 46 godina mlađeg od sebe, ali jesam. Obožavala sam sve kod Mohameda“, priznala je ova žilava penzionerka..

Naglasila je da je njihov odnos postao „težak posao“.

„Nekada smo imali sjajan seksualni život, ali onda, umesto da vodimo ljubav, počeli smo da se svađamo sve vreme oko svega i svačega. Ne mogu da živim sa tim. Nisam bolesna od ljubavi, nisam tinejdžer. Imam 83 godine."

I egipatski igrač je konačno prekinuo ćutanje. Prvi put od svog tužnog razlaza od Ajris, postavio je na društvene mreže prilično dvosmislenu poruku, zabrinuvši pratioce.

Mohamed Mohamadi
foto: Facebook / Mohamed Mohamady

Umesto da se direktno pozabavi raskolom, Mohamed je citirao tekst iz čuvene pesme Glorije Gejnor, I Vill Survive (Preživeću), dodavši na Fejsbuku: „U početku sam se plašio, bio sam skamenjen bez tebe pored mene. Ali onda sam proveo toliko noći razmišljajući gde misliš da sam grešio. I ojačao sam. I naučio sam kako da se složim s tim."

Ajris je ranije opisala njihov seksualni život u emisiji „Ovo jutro“

Ajris je ranije govorila o njihovom "pažljivom" seksualnom životu na njihovu prvu godišnjicu 2021. Pričala je kako je prvi put je upoznala svog mnogo mlađeg ljubavnika na Fejsbuku i da joj je on posle nekoliko nedelja priznao svoju ljubav.

Ajris Džons
foto: Shutterstock

Potom je dogovorila da odleti u egipatsku prestonicu Kairo kako bi ga lično upoznala - uprkos tome što su njena porodica i prijatelji izrazili zabrinutost zbog ove veze.

Neobičan par se venčao na skromnoj ceremoniji u ovom severnoafričkom gradu 2020. godine, odlučivši da uživa u piletini u KFC-u na svom skromnom medenom mesecu. Kasnije su se preselili u Veliku Britaniju.

U svom prvom intervjuu nakon razlaza, Ajris je potvrdila da joj „uopšte ne nedostaje Mohamed“, otkrivši da je ono što ju je najviše nerviralo u vezi sa njihovim raskidom to što je on odneo račiće kada je odlazio, koje je ona planirala. da jede uz čaj.

Škampi
foto: Shutterstock

Nova ljubav gospođe Ajris, mačak po imenu gospodin Tibs, sada leči njeno slomljeno srce:

„Dobila sam ga samo nekoliko dana nakon što se Mohamed iselio i on je savšen partner".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs