saznajte više

Koliko su bogate žene u Trampovom životu? Novac od modelinga, brendova i razvoda - MNOGO! (FOTO)

Bilo da je bio oženjen njima ili im je otac, Donald Tramo je okružen ženama koje su sposobne da naprave i same ogromne svote novca.

Vip priča
15:26h Autor:
Koliko su bogate žene u Trampovom životu? Novac od modelinga, brendova i razvoda - MNOGO! (FOTO)
Ivanka i Tifani Tramp, Foto: Profimedia

Donald Tramp: Američki predsednik, biznismen, TV zvezda i milijarder. Njegov bankovni račun doseže neverovantih 2.1 milijarde dolara (samo pre mesec dana taj iznos je bio za celu milijardu veći - pandemija korona virusa je pogodila i njegove kompanije) ali šta je sa ženama u njegovom životu i okruženju? Kako su one došle do svojih miliona?

Hajde da pogledamo:

Nismo iznenađeni sa podacima da su i one prebogate. Njihovi bankovni računi takođe dosežu nule od kojih se vrti u glavi. Da, Donald im je sigurno pomogao kada je zaškripalo ili kada su imale neku isplativu ideju ali dalje ih puštao da se same snalaze.

Evo kako su napravile stotine miliona dolara:

Ivanka Tramp, ćerka Donalda Trampa - 300 miliona dolara

foto: Profimedia

Ona je Trampova desna ruka, zovu je i "druga ćerka Amerike" . Ivanka je uvek bila povezivana sa korporacijama svoga oca. Bila mu je savetnik, a kada se udala za svog veoma sposobnog i sumnjivog muža, Džereda Kušnera, bogatstvo je počelo još više da se povećava. Kao "asistent" svome ocu, zaradila je oko 135 miliona dolara. Ona je predsednik Tramo oranizacije, menadžer njegovih hotela ali i vlasnica luksuznog modnog brenda koji pored odeće proizvodi nakit i torbe.

Ivana Tramp, prva supruga Donalda Trampa - 100 miliona dolara

foto: Profimedia

Ivana se udala za Donalda Trampa 1977. gofine i provela sa njim celu deceniju. Rodila mi je troje dece, a iz tog braka izašla bogatija za 25 miliona dolara.

Kada su se rastali, Ivana je otvorila dve kompanije koje su se bavile prodajom odeće i proizvoda za negu kože. Ona je, takođe, autorka dve knjige od koje su obe bile bestseleri. Ivanka je napravila čak i nekoliko filmova, a i sama se pojavila u nekoliko scena. Najpoznatija njena filmska uloga je u zabavnoj komediji sa Goldi Hon, Dajanom Kiton i Bet Midler " Klub prvih žena". Tu je ostala upamćena po rečenici " Nemoj da se ljutiš, osveti se", kada je naravno bilo reči o razvodu.

Melanija Tramp, sadašnja supruga i prva dama Amerike - 50 miliona dolara

foto: Profimedia

Verovatno mislite da je sadašnja supruga Donalda Trampa, Melanija, postala bogata samo udajom. Prevarili ste se. Ona je bila bogata i pre nego što je upoznala sadašnjeg predsednika Amerike. Ona je bila veoma tražen model, radila je naporno od svoje 16-te godine, uglavnom u Parizu i Milanu pre nego što se preselila u Njujork. Takođe, Melanija je svoj novac pametno ulagala pa je tako uložila pozamašnu svotu u nakit i kozmetiku. Prva dana ne zarađuje platu, ali njeni milioni iz "prošlog" života se i dalje gomilaju, pa je samim tim poznata kao i jedna od najbogatijih prvih dama u Američkoj istoriji.

Tifani Tramp, ćerka Donalda Trampa - 10 miliona dolara

foto: Profimedia

Tifani je upravo završila prava na Džordžtaun kočedžu, ali niko ne zna i ne može da pretpostavi šta je njen sledeći potez. O odnosu nje i Donalda se često spekuliše i navodi da nisu u sjajnim odnosima. Jednom je spomenula da je zanima posao kojim se bavi njen otac - nekretnine ali za sada se ne zna kojim će se zanimanjem baviti najmlađa Trampova ćerka koju je dobio u kratkom braku sa Marlom Mejpls. Ona voli luksuzan način života, a sa svojim društvom, sinom Medžika Džonsona i ćerkom Roberta Kenedija troši nezamislive količine novca. Novac, koji je očigledno nasledila.

Marla Mejpls, druga supruga Donalda Trampa - 5 miliona dolara

foto: Profimedia

Ona je bila glavni razlog razdora braka Ivane i Donalda Trampa. Kao supruga br.2, mislila je da će lako izvući milione, ali na sreću, u tom periodu Tramp je imao velike finansijske probleme, čak je u jednom momentu proglasio i bankrot, pa je Marla iz braka izašla "samo" sa 5 miliona dolara. Marla Mejlps je bila glumica, a 2016. godine se pojavila i kao učesnik u hit šou "Ples sa poznatima". Ona je verovatno najskromnija na današnji dan od vih Trampovih žena, a skoro je izjavila da uživa u spiritualnosti i voli da "grli drveće".

Ivana Tramp: Saosećam s Melanijom ali ja sam se od Trampa razvela istog trenutka kada sam saznala za prevaru! (FOTO)

foto: Profimedia

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs