pogledajte

Melanija Tramp prošetala dve savršene kombinacije u jednom danu: Izazovne cipele su njen zaštitni znak! (FOTO)

Donald i Melanija Trap posetili su juče Nacionalnu poštu u Vašingtonu, gde se održala ceremonija 75-godišnjica pobede u Evropi. Dan koji je poznat kao "VE Day" predstavlja momenat u istoriji kada se Nemačka napokon predala u Drugom svetskom ratu.

Moda
10:51h
Melanija Tramp prošetala dve savršene kombinacije u jednom danu: Izazovne cipele su njen zaštitni znak! (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Za tu svečanu priliku, prva dama Amerike,Melanija Tramp obukla je midi haljinu u crnoj boji ispod kaputa na dvoredno kopčanje u sivoj boji, takođe midi dužine.

Spojila je boju haljine sa klasičnim cipelama na štiklu, s potpisom Španskog dizajnera koji se proslavio u seriji Seks i grad, Manolo Blanik. Ove cipele su inače posvećene fransuskoj ikoni stila Brižit Bardo i krasi ih nešto kraća štikla. Ovaj model je inače bio omilje poznatoj glumici, a cena ovih cipela dostiže vrtoglavih 665 dolara.

foto: Profimedia

Melanija i Donald Tramp su se na ovom događaju pridržavala svih saveta Zdravstvene organizacije, s obzirom da je korona virus zavladao Sjedinjenim Američkim državama, pa su tako prva dama i predsednik Amerike držali socijalnu distancu po propisima.

Dobar izgled pre svega: Melanija Tramp i kućne poslove obavlja tip top sređena! (FOTO)

foto: Profimedia

Ranije istog dana, Melanija je proslavila drugu godišnjicu svoje inicijative pod nazivom "Be best" gde se pridružila virtuelnom konferencijskom pozivu gde je pričala sa školarcima.

Melanija Tramp u safari stilu: Ovaj model haljine stoji svakoj ženi kao saliven! (FOTO)

foto: Profimedia

Za ovu priliku, prva dama je obukla jarko crvenu košulju koju je sparila sa teget suknjom midi dužine. Cipele su bile iste boje kao i košulja i to njenog omiljenog dizajnera, Kristijana Labutena, a njihova cena iznosi 695 dolara.

Napitak u koji se kune Melanija Tramp: Smanjuje apetit, želju za slatkišima i ubrzava mršavljenje! (RECEPT)

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs