pogledajte

Unuk Džona i Džeki Kenedi osvaja svet: Još je zgodniji, ulazi u politiku, voli da švrlja! (FOTO)

Unuk ubijenog američkog predsednika JFK-a, Džek Šlosberg, održao je zapaženi govor na konvenciji Demokratske stranke i privukao pažnju ne samo poreklom i izgledom, nego i razuzdanim ljubavnim životom.

Vip priča
Autor:
Unuk Džona i Džeki Kenedi osvaja svet: Još je zgodniji, ulazi u politiku, voli da švrlja! (FOTO)
Bil Klinton i Džek Šlozberg, Foto: Profimedia

Uoči američkih predsedničkih izbora ukleta dinastija Kenedi ubacila je još jednog svog člana u političku arenu. Džon Buvije Kenedi Šlosberg zvani Džek, jedini unuk mučki ubijenog američkog predsednika JFK-a, održao je zapažen govor tokom virtualno održane konvencije na kojoj je Džo Bajden zvanično postao demokratski predsednički kandidat.

Američku javnost trenutno manje zanima šta 27-godišnji Džek govori; više su fokusirani na njegov izgled i poreklo. Osim što je zgodan dečko, frapantno liči na svog pokojnog ujaka Džona F. Kenedija Džuniora, kojeg je nacija ožalila 1999. kad je u 38. godini poginuo u avionskoj nesreći: nevešto je pilotirao jednomotornim avionom Pajper, survao se u more i pritom usmrtio i svoje suputnice - suprugu Kerolin i njenu sestru Loren. Koliko je poznato, Džon Šlozberg ipak nije toliko sklon rizicima kao što je to bio njegov pokojni ujak.

Velika porodica Kenedi

Džekovi roditelji su Karolina Kenedi, ćerka Džona F. Kenedija, i Edvin Šlozberg, dizajner, umetnik i publicista. Karolina je za vladavine Baraka Obame bila američka ambasadorka u Japanu, a Edvin je najpoznatiji po oblikovanju interaktivnih javnih prostora.

Uz Džona Šlozberga, njihovo najmlađe dete, imaju još dve ćerke - Rouz i Tatianu. Rouz (30) izgledom podseća na svoju glamuroznu baku Džeki Kenedi i pokušava da postane glumica, Tatiana (28) je frilens novinarka, a njihovom bratu svi priželjkuju političku karijeru, ali on se donedavno nije preterano eksponirao na tom području.

Sve u svemu, ništa posebno, ali njegov pedigre kopka Amerikance koji se s nostalgijom prisećaju vremena kad je naciju vodio Džon Fitzcdžerald Kenedi.

Buran ljubavni život

U svom debitantskom govoru na konvenciji Demokratske stranke Džon Šlozberg je zaigrao na tu kartu i pozajmio najpoznatiji citat svog dede: “Ne pitajte šta vaša zemlja može učiniti za vas, pitajte šta vi možete učiniti za svoju zemlju”.

Mladi lav klana Kenedi svojim se vršnjacima najčešće obraća putem Instagrama, gde rado objavljuje šaljive besmislice i fotografije bez puno odeće, kako bi pokazao koliko je dobro građen. Omiljeni sportovi su mu jedrenje, veslanje na dasci i pecanje velikih morskih riba. Ženskom delu Džekove publike utešna je vest da još nije oženjen niti je u ozbiljnoj vezi.

Pričalo se da je bio u vezi sa Kejzi Dejvid, ćerkom američkog komičara, Larija Dejvida, i da mu je tiha patnja manekenka Kendal Džener, sestra Kim Kardašijan. Ali za sada, jedina njegova potvrđena veza, bila je sa njujorškom učiteljicom joge - Krisi Džouns.

Nisu dugo trajali: Krisi ga je ostvila pošto je otkrila da je vara. I njegov deda je rado švrljao, tako da je unuku ta sklonost možda zagarantovana genima. Sve dok ozbiljnije ne zabrazdi u politiku, zgodnom Džeku će takvi gresi biti oprošteni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs