Pogledajte

Kejt potpuno razočarala, Ivanka Tramp ikona stila, Melaniji nema ravne: Najbolji modni momenti iz Bakingemske palate! (FOTO)

Koja se vama najviše dopada?

Celebrities
09:54h Autor:
Kejt potpuno razočarala, Ivanka Tramp ikona stila, Melaniji nema ravne: Najbolji modni momenti iz Bakingemske palate! (FOTO)
Foto: AP / Henry Nicholls

Jučerašnji dolazak američkog predsedničkog para u Bakingemsku palatu javnost je pomno pratila, što zbog politike, što zbog mode!

Kao što smo i očekivali, prva dama Melanija Tramp je zablistala u svom punom sjaju i definitivno "ostavila u prašini" sve plemkinje!

Osim Melanije, u posetu britanskoj kraljici Elizabeti došla je i Ivanka Tramp sa suprugom Džaredom Kušnerom.

Porodica Tramp na banketu u Bakingemskoj palati: Šta su jeli, pili i slušali? (FOTO)

foto: EPA / STR / Pool

Ona je u palatu stigla pre oca i njegove supruge, pa je sa balkona raskošnog zdanja posmatrala svečani prijem.

foto: AP / Stefan Rousseau

Poznata kao dama od izuzetnog, prefinjenog stila, Ivanka ni ovoga puta nije razočarala svojim modnim odabirom. Za sastanak sa britanskim plemstvom obukla je beli komplet, sastavljen od suknje i strukiranog sakoa sa faltama, ispod kojeg se nazirala bela bluza.

Trudna Ana Ivanović zablistala u raskošnoj toaleti: Ali o ovom detalju bruji Instagram! (FOTO)

foto: AP / Matt Dunham

Elegantnu kombinaciju upotpunila je sivim pojasom sa svetlucavim detaljima, belim fascinatorom i salonkama sa visokom štiklom. U ovoj kombinaciji se nakon svečanog prijema zaputila na ceremoniju polaganja venaca na grob neznanog junaka, zajedno sa kraljicom, Donaldom i Melanijom Tramp.

foto: EPA / Andy Rain

Za svečani banket koji je usledio, Ivanka je odabrala dugačku plavu haljinu sa cvetnim motivima, kragnom i mašnama na rukavima.

Kroj koji ističe struk i uska ramena savršeno je pristajao "prvoj ćerki" Amerike. Uz haljine je ponela salonke sa visokom štiklom u identičnoj nijansi, dok je kosu pokupila u svedenu, nisku punđu.

OVE letnje komade odeće morate i vi da imate!

foto: Profimedia

Sa druge strane, Melanija je za svečani banket pripremila dugu belu toaletu sa zanimljivim gornjim delom od prozirne tkanine.

Uz svečanu haljinu ponela je i bele rukavice, a kosu je podigla u visoku punđu.

foto: AP / Victoria Jones

Trampove dame potpuno su oduševile modne kritičare svojim odevnim kombinacijama za posetu Bakingemskoj palati, a jedino modno razočaranje bila je vojvotiknja od Kembridža Kejt Midlton.

Melanija osvojila London: Moramo smisliti nove reči hvale za stil ove žene! (FOTO)

foto: EPA / STR / Pool

Dame su jedva čekale da vide poznatu eleganciju lepe vojvotkinje, ali ona je ovoga puta potpuno razočarala modnim odabirom, obukavši dugačku belu haljinu sa mnoštvom sitnih karnera.

Koja dama se, po vašem mišljenju, najlepše obukla?

Glasajte u anketi ispod!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs