TURBULENTAN ŽIVOT

BURAN ŽIVOT Hantera Bajdena, sina predsednika Amerike: Borba sa zavisnošću i VEZA SA UDOVICOM svog BRATA!

Mlađi sin američkog predsednika ima kontroverzan život

Vip priča
11:07h Autor:
BURAN ŽIVOT Hantera Bajdena, sina predsednika Amerike: Borba sa zavisnošću i VEZA SA UDOVICOM svog BRATA!
Foto: Profimedia

Novi predsednik Amerike Džo Bajden je pre supruge Džil Bajden bio bio u braku sa Nilijom Hanter sa kojom je dobio ćerku i dvojicu sinova.

Prva supruga poginula je u saobraćajnoj nesreći pre 48 godina, a stradala je i njihova ćerka Naomi, dok su sinovi Bo i Hanter doživeli teške povrede.

2015. godine i Bo Bajden (46), prmeinuo je od posledica tumora na mozgu.

Drugi sin Hanter danas ima 51 godinu, a Džo Bajden ga tokom predsedničke kampanje nije ni pominjao, navodno se ni najbliži saradnici ne usuđuju da pomenuti novom američkom predsedniku.

Jedini koji je voleo govoriti o njemu je bivši predsednik SAD-a Donald Tramp jer je crnu ovcu porodice Bajden želeo da iskoristi kako bi diskreditovao svog konkurenta.

'Džo Bajden je dobar momak, pristojan čovek, neko ko ne vara svoju suprugu, nikad nije bio upleten u skandal i čak, poput Donalda Trumpa, ne pije ni alkohol. Hanter je njegova Ahilova peta. Oni oko Džoa se ne usuđuju ni da pomenu Hunterovo ime. To je bolna tema. On naravno voli Hantera, ali Džo Bajden shvata da mu je velika obaveza', rekao je prošle godine glavni donator Demokratske stranke iz Los Anđelesa i dodao kako je novi američki predsednik porodičan čovek, ali i da postoje sfere koja su im zabranjene, poput burnog privatnog života Hantera Bajdena.

Dugogodišnji simpatizer Džo Bajdena, upoređujući životnu priču Hantera s pričom njegovog 'savršenog' starijeg brata, navodi suprotnosti biblijskih razmera.

Hunter Bajden i Džo Bajden
foto: Profimedia

'Hanter obožava svog oca i obožavao je starijeg brata Boa. Morate imati čelično srce da ne biste saosećali s Hanterom. Ljudi iz obe stranke poštuju njegovog oca jer je pošten, dobar momak. Bo bio ratni heroj, nikad nije učinio ništa loše, ušao je u politiku i videli su ga kao budućeg predsednika. Džo i danas govori kako je Bo bio njegova bolja verzija. Sa druge strane, imate Hantera koji nikad nije ispunio svoja obećanja, teško se izvlačio iz pakla zavisnosti i nizao je loše odluke', kaže Bajdenov simpatizer.

Hunter Bajden i Džo Bajden
foto: Profimedia

Nesreća u kojoj je ostao bez majke, sestre i brata, a sam jedva izvukao živu glavu u velikoj je meri obiežila i poremetila ceo život porodice Bajden.

Hunter je 1992. diplomirao istoriju na Univerzitetu Georgetown, a zatim je studirao pravo, pa danas ima diplomu pravnika na Univerzitetu Yale 1996. godine.

Tokom studija, kako bi platio smeštaj, radio je na parkiranju vozila na raznim događanjima i istovarivao smrznutu hranu.

Svoju prvu suprugu Kejtlin Buhle upoznao je u crkvi 1992. godine, a venčali su sledeće godine, kad je već nosila njihovu prvu od tri ćerke- Naomi, Finegan i Maisej.

Problematičan život

Gurnemo li sve Trampove insinuacije i teorije zavere na stranu pa prihvatimo tvrdnje Džo Bajdena da je stvorio karijeru zahvaljujući diplomi s Yalea i svojim sposobnostima, i dalje se 51-godišnji Hanter ne bi mogao pohvaliti uzornim životom.

Papiri za razvod, koje je 23. februara 2017. godine podnela Hanterova prva supruga Kejtlin, bacili su veliku mrlju na inače ne tako idiličnu sliku o njemu.

'Njegovo trošenje novca se retko odnosi na legitimne porodične troškove i više je usmereno na sopstvena putovanja (ponekad i više hotelskih soba u istoj noći), poklone drugim ženama, alkohol, drogu, prostitutke, striptiz klubove i druge lične užitke', navela je između ostalog Kejtlin u papirima za razvod.

Hunter Bajden
foto: Profimedia

Ove bombastične optužbe usledile su nakon vrlo neukusnog razlaza para koji je po nekima presudio odustajanju Džoa Bajdena od predsedničkih izbora 2016. godine.

Naime, nakon smrti Bo Bajdena u maju 2015. godine, u tom trenutku 46-godišnjeg državnog advokata Delawarea, iza njega je ostala supruga Hali s dvoje dece.

Dva meseca kasnije Kejtlin je zamolila Hantera da ode, a kasnije se ispostavilo da je on počeo da se viđa s udovicom svog brata.

Kejtlin i Hanter zvanično su se razveli u oktobru 2015. godine, otprilike kad je Džo Bajden, pozivajući se na tugu zbog gubitka sina Boa, odlučio da se ne kandiduje za predsednika.

Hanter je za svoju vezu s bratovljevom udovicom rekao da su se pronašli u istoj žalosti, deleći specifičnu tugu.

'Počeo sam da razmišljam o Hali kao jedinoj osobi u mom životu koja je razumela moj gubitak. Sve što smo imali bila su neprestana sr**a od svih', rekao je Hanter, a njegov otac, iako se govorilo da ga je to otkriće zaslepelo, i u ovom slučaju stao je na sinovljevu stranu, objavivši odmah poruku podrške Hanteru i bivšoj snajki.

Hanterova advokatica Sara Mancineli u svojoj je izjavi odbila je da komentiše navode Hanterove bivše supruge iz zahteva za razvod, rekavši da su bili razdvojeni već neko vreme i privodili kraju postupak za razvod.

'Hanter voli Kejtlin i divi joj se kao osobi, majci i prijateljici. Nada se da će se njihova privatnost poštovati ​​u ovom trenutku', navodi se u izjavi.

Iako je u razvodu mnogo prljavog veša isplivalo na površinu, Hanterova zavisnost od alkohola i droge nije bila nepoznanica. Jednom prilikom je na molbu supruge 30 dana bio trezan, a onda je 31. dan popio flašu votke i vratio se na staro.

Mnogo puta je pokušavao da ide na rehabilitaciju, ali opet se vraćao porocima.

Jedan od slučajeva koji je glasnije odjeknuo je i njegovo izbacivanje iz vojske nakon što je slučajno testiranje pokazalo da je pozitivan na kokain. Za razliku od preminulog brata Boa, koji se za života vojno dokazao u Iraku, Hanter je u redove vojske stupio tek s 43 godine, ali njegov boravak u mornaričkoj rezervi je iznenada prekinut nakon tog skandaloznog testa.

Branio se bizarnom tvrdnjom da kokain nije namerno uneo, već slučajno uz cigaretu koju je tražio od nekih muškaraca ispred bara, a od koje se osećao čudno i energično.

Te 2014., kad je otpušten iz vojske, a nakon višestrukih neuspešnih pokušaja rehabilitacije u SAD-u, primljen je u kliniku u Meksiku, u kojoj je upotrebljavao ibogain, psihoakivni lek dobijen iz korena zapadnoafričkog grma koji nije legalan u Americi.

Džo Bajden ga je podrža i u tim trenucima, kao i početkom 2019. godine, kad je svom sinu koji je ponovo završio u rehabilitacijskom centru poslao poruku:

'Dobro jutro, moj prekrasni sine. Nedostaješ mi i volim te. Tata.'

Hanter mu je navodno odgovorio žaleći se na bivšu suprugu.

U međuvremenu je, raskinuo s udovicom svog brata. Pre nego što je 2018. ponovo ponovo stao na ludi kamen, ovoga puta sa južnoafrikankom Melisom Koen, samo šest dana nakon upoznavanja.

Hunter Bajden i Melisa Kohen
foto: Profimedia

2020. dobili su sina koji je bio zvezda inauguracije Džoa Bajdena, Hanter je navodno dobio sina i sa striptizetom Lunden Aleksis Roberts.

DNK testovi pokazali su da je Hanter zaista otac deteta striptizete iz Arkansasa, a kad ga je u novembru prošle godine novinar Fox Newsa suočio s ovim neugodnim pitanjem, inače uvek spokojni Džo Bajden je vidno uznemiren odbrusio:

Hunter Bajden
foto: Profimedia

'Ne, to je privatna stvar, nemam komentar... samo vi možete pitati tako nešto... otmeno.'

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs