glumac

BEN AFLEK SASVIM ISKRENO: Razvod od Dženifer Garner me je oblikovao u boljeg glumca!

Holivudski glumac je otvoreno progovorio o životnim iskustvima koja su uticala na njegovu karijeru

Celebrities
18:52h Autor:
BEN AFLEK SASVIM ISKRENO: Razvod od Dženifer Garner me je oblikovao u boljeg glumca!
Foto: Profimedia

Ben Aflek (48) je u intervjuu za Hollywood Reporter govoreći o svom novom filmu " Izvan igre" iz 2020. godine, pričao o tome koliko su mu razvod od Dženifer Garner (48) i dobijanje dece pomogli da ostvari bolje uloge.

"Meni taj film, bez obzira koliko godina proživeo, koliko uspona i padova prošao, dobio decu i razveo se, više govori o činjenici da u ovom trenutku svog života imam dovoljno životnog iskustva da ga unesem u ulogu koja će mi zaista biti zanimljiva', rekao je Aflek.

Kako kaže, ta iskustva su ga oblikovala u boljeg glumca, istovremeno čineći njegov put u karijeri privlačnijim.

" Intenzivnija, značajnija iskustva i starenje su mi glumu učinili puno zanimljivijom, što me je okrenulo filmovima o nesavršenim ljudima', kaže glumac.

Dženifer Garner, Ben Aflek
foto: Profimedia

Dok je prošle godine promovisao film, Aflek je u emisiji 'Good Morning America' i kod voditeljke Diane Savjer pričao o svom lečenju od zavisnosti od alkohola i razvodu od koleginice Dženifer Garner.

Nakon emitovanja snimljenog intervjua, voditeljka je pročitala njegovu javnu pohvalu koju je uputio bivšoj ženi.

'Želim javno i privatno da kažem: Hvala. Hvala ti što si pažljiva, odgovorna, sjajna mama i osoba', pročitala je Savjer.

Tokom intervjua Aflek je priznao da nikad nije mislio da će njegova borba s zavisnosnošću dovesti do razvoda.

"Nisam želeo razvod, nisam hteo da budem razvedena osoba, stvarno nisam želeo biti odvojen od porodice i svoje dece. Potreslo me je to jer je sam shvatio da nisam onakav kakav sam mislio da jesam i to je bilo vrlo bolno i razočaravajuće. U meni', rekao je Aflek.

Par je kraj ljubavi objavio u junu 2015. godine, a zvanično su se razveli u oktobru 2018. godine. Imaju troje dece 15-godišnju Violet, 12-godišnju Serafinu i 8-godišnjeg Samuela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs