I ONI SU (IZGLEDA) LJUDI

KOBASICA, ZAMORAC, PRINCEZA NA ČEKANJU I BAKA GERI: Ovo su urnebesni nadimci članova kraljevske porodice!(FOTO)

Što se tiče porodica, oni često imaju slatke, a ponekad i zabavne nadimke za svoje članove. I čini se da Kraljevska porodica nije izuzetak u ovome. Izgleda da su i oni, ipak, samo ljudi!?

Celebrities
16:56h Autor:
KOBASICA, ZAMORAC, PRINCEZA NA ČEKANJU I BAKA GERI: Ovo su urnebesni nadimci članova kraljevske porodice!(FOTO)
Foto: AP / Matt Dunham

Nedavno smo saznali kako je princ Vilijam svoju baku, kraljicu Elizabetu zvao "Geri" dok je bio mlađi, jer nije mogao da izgovori "baka"(Eng. greni).

U međuvremenu, kaže se da je princ Filip njeno Veličanstvu nazivao nadimcima kao što su 'kupus'(Kebidž) i 'kobasica'(Sosidž), naravno iz milošte.

Princ Čarls je na sličan način Megan Markl prozvao 'Volfram', jer je, baš kao i metal, smatrao da je "žilava i savitljiva". A što se tiče Kejt Midlton, čini se da ona takođe ima širok dijapazon čudnih i simpatičnih nadimaka - iako je jedan posebno bliži njenom punom imenu.

Vojvoda od Saseksa, princ Hari, ne naziva vojvotkinju od Kembridža Kejt, kako je zove većina porodice i ostatak sveta, već svoju snaju naziva Ket(mačka).

Princ Vilijam, Princ Hari, Megan Markl, Kejt Midlton
foto: Profimedia

Vojvotkinja (39) je svetu godinama poznata kao Kejt, ali ispostavilo se da je nadimak Kejt zapravo počela da koristi tek dok je bila na univerzitetu, ranije je više volela da je zovu punim imenom, Ketrin. Kejt je ranije priznala da joj ne smeta kojim imenom ljudi odlučuju da je zovu. Tokom intervjua sa voditeljem BBC Radija 1, Skotom Milsom, rekla je: "Odazaivam se na sva imena i nadimke. Na Ketrin, Kejt i Ket..."

Kraljica Elizabeta, Princ Filip
foto: Profimedia

Vojvotkinju suprug često naziva i "bejb" i "draga", a deca je zovu "mamice", dok je u školi bila poznata kao Skvik (Squeak) što je izvedenica za reč "zamorac" (guinea pig). Kate i njena mlađa sestra Pipa su imale zamorce, ljubimce Pip i Skvik, od kojih su kasnije i uzeli nadimke, a Pipa je postala poznata kao Pip, a Kate je otišla s drugim nadimkom. Da to nije bilo dovoljno, kažu da su je i prijatelji sa koledža Marlborough neko vreme zvali "princezom na čekanju", zbog njenog turbuletnog odnosa sa današnjim suprugom.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs