Potvrdila glasine

Novi šok u kraljevskoj palati: Megan Markl oterala osobu u koju je kraljica imala najviše poverenja! (FOTO)

Da je bila važna kraljevskoj porodici, a lično kraljici, govori i da je bila među službenim zvanicima kraljevskog venčanja u maju, a navodno je upravo ona bila zadužena da pomogne Megan u njenom prvom pojavljivanju kao nove članice kraljevske porodice

Vip priča
11:12h Autor:
Foto: Profimedia

Lična asistentkinja princa Harija i Megan Markl, koju im je nakon venčanja dodelila sama kraljica Elizabeta II, trenutno odrađuje svoj otkazni rok i sa te pozicije odlazi kada se u proleće rodi njihovo prvo dete.

 

50-godišnja Australijanka Samanta Koen je ključna osoba među osobljem koje radi za Megan Markl i princa Harija, a s njenim odlaskom samo su se dodatno pojačale glasine kako je vojvotkinja od Saseksa osoba s kojom je teško sarađivati.

 

Procurela biografija Megan Markl: Ovako je živela dok se nije udala! (FOTO)

Megan i Samanta
Megan i Samantafoto: Profimedia

Samanta Koen, supruga stomatologa, rođena i odrasla u Australiji, prvi je posao u palati dobila još 2001. godine, a zahvaljujući svojim poslovnim ambicijama i sposobnosti, brzo se uspinjala po pozicijama i na kraju dospela do najbližeg kruga delatnika Megan Markl. Ona je, nakon lične asistentkinje Melise Tuabti, koja je otkaz dala nakon samo šest meseci rada za vojvotkinju od Saseksa, druga osoba koja odlazi.

 

Samo me je iskoristila i odbacila: Poznati voditelj otkrio tužnu istinu o Megan Markl!

Megan, Samanta i kraljica
Megan, Samanta i kraljicafoto: Profimedia

Inače, Samantu Koen su po hodnicima palate zvali "pantera Samanta", a ona je ujedno bila i osoba od najvećeg kraljičinog poverenja, koja je s kraljevskom porodicom provela punih 17 godina. Majka troje dece je nakon diplome na fakultetu u Kvinslendu radila prvo u državnoj službi, potom u odnosima s javnošću, a onda je dobila posao u Bakingemskoj palati.

 

Posao je dobila tako što se, tokom poseta Londonu, prijavila na oglas iz novina koji je raspisala palata. Već 2003. godine postala je zamenica PR-a, a mesto PR dobila je četiri godine kasnije i postala prva žena na toj poziciji.

 

Da je bila važna kraljevskoj porodici, a lično kraljici, govori i da je bila među službenim zvanicima kraljevskog venčanja u maju, a navodno je upravo ona bila zadužena da pomogne Megan u njenom prvom pojavljivanju kao nove članice kraljevske porodice, na baštenskoj zabavi u Bakingemskoj palati.

 

Posle porođaja Megan se vraća glumi: Kraljevska porodica ne može da je spreči u tome!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...