Obavezno pročitajte!

Šeron Stoun ne poštuje pravila: Prelepa glumica u 60. godini izgleda neverovatno! (FOTO)

Kada je u pitanju moda, nametanje zabrana i pravila o nošenju pojedinih odevnih komada zaista se čini besmisleno.

Moda
09:09h Autor:
Šeron Stoun ne poštuje pravila: Prelepa glumica u 60. godini izgleda neverovatno! (FOTO)
Šeron Stoun, Foto: Profimedia

Poštovati kodeks oblačenja u određenim prilikama je normalna stvar, ali rasprave o tome kada smo prestari za određenu odeću odavno smo trebali da „prerastemo“ jer se u suštini bonton time ne bavi.

Upravo je zato jedno onlajn istraživanje sprovedeno pre dve godine razljutilo korisnike društvenih mreža. Naime, rezultati istraživanja pokazali su da ispitanici smatraju da žene nakon 47. godine ne bi trebale da nose "skinny" farmerice.

foto: Profimedia

Mi smo tada sproveli svoju anketu u kojoj se više od 3700 žena nije složilo s tim mišljenjem, a 336 žena smatralo je da su ispitanici iz britanskog istraživanja u pravu.

foto: Profimedia

Nakon toga često se raspravljalo o primerenosti farmerica "skinny" kroja u određenim godinama i neki modni poznavaoci takođe su izneli stav da žene iznad 50. godine ne bi trebale da ih nose.

S njima se, očitigledno, ne slaže 60-godišnja Šeron Stoun. Filmska diva nasmejala se u lice tom pravilu i obukla takav model za jedan večernji izlazak.Pantalone je iskombinovala sa belim džemperom, crnom torbicom i sandalama, a izgledala je - senzacionalno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs