Luksuzna svadba

Ostalo je još 4 dana do raskošnog kraljevskog venčanja: Evo koje poznate ličnosti će biti počasni gosti!

Mladenci će do Vindzora doći u kočiji, kao što su to učinili i Megan Markl i princ Hari

Šuška se
Autor:
Ostalo je još 4 dana do raskošnog kraljevskog venčanja: Evo koje poznate ličnosti će biti počasni gosti!
Foto: Reuters / Jonathan Brady

Ćerka vojvode od Jorka, 28-godišnja Judžin Viktorija Helena, uskoro će se udati za Džeka Bruksbenka u Kapeli Svetog Džordža u Vindzoru, a svadba će koštati nešto manje od tri miliona funti.

Venčanje princeze Judžin isplanirao je slavni 57-godišnji Peregrin Armstrong-Džouns, koji je bio zadužen za svadbu Viktorije i Dejvida Bekama. Na svadbi luksuznoj svadbi pred 850 gostiju nastupiće 60-godišnji italijanski operski pevač Andrea Bočeli.

Mladenci će do Vindzora doći u kočiji, kao što su to učinili i Megan Markl i princ Hari, a jedna britanska televizija prenosiće venčanje uživo.

Na svadbi 12. oktobra prisustvovaće Amal i Džordž Kluni, Kara Delevinj, Kejt Mos, Robi Vilijams i njegova porodica, Eli Golding, Džejms Blant, Elton Džon, porodica Bekam i još mnogo drugih slavnih osoba.

Održano prvo gej venčanje u kraljevskoj porodici: Mladoženju do oltara vodila bivša supruga! (FOTO)

foto: AP / Ian West

Prema slobodnoj proceni stručnjaka, venčanje i svadba koštaće oko 2.684.000 britanskih funti. Račun će platiti kraljica Elizabeta II i vojvoda od Jorka.

Podsetimo, Britanci su nedavno potpisali peticiju kojom su želeli da se oslobode troška plaćanja još jednog suludo skupog venčanja, a detalje možete da pročitate OVDE.

Dirljiva čestitka princeze Danice: Karađorđevići proslavili prvu godišnjicu braka! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs