pogledajte

Održano prvo gej venčanje u kraljevskoj porodici: Mladoženju do oltara vodila bivša supruga! (FOTO)

Nakon što je održano kraljevsko venčanje godine u maju, ono princa Harija i Megan Markl, a pre nego što 12. oktobra sudbonosno 'da' izreknu princeza Judžin i Džek Brukbenk, u kraljevskoj porodice je održano još jedno venčanje na kojem su se na večnu ljubav zakleli kraljičin rođak Lord Ivar Mauntbaten i njegov partner Džejms Kojl

Vip priča
18:17h Autor:
Održano prvo gej venčanje u kraljevskoj porodici: Mladoženju do oltara vodila bivša supruga! (FOTO)
Foto: Profimedia

Čak tri venčanja članova kraljevske porodice obeležiće 2018. godinu. Nakon venčanja princa Harija i Megan Markl, a pre nego što se održi ono princeze Judžin i Džeka Brukbenka, održano je i prvo gej venčanje u porodici.

Proteklog vikenda na privatnoj ceremoniji za porodici i bliske prijatelje u Devonu po drugi se put oženio rođak kraljice Elizabete II, Lord Ivar Moutbaten. To možda i ne bi bilo ništa čudno da se nakon razvoda od supruge Peni ovoga puta nije venčao sa svojim dugogodišnjim partnerom Džejmsom Kojlom i tako ušao u istoriju.

Budući da je sve oko ovog venčanja bilo neobično, ne čudi da je novom suprugu Lorda Ivara predala njegova bivša supruga Peni Mountbaten, s kojom je ostao u odličnim odnosima nakon razvoda, a sve su nadgledale njihove ćerke - Ela i Aliks, dok je najmlađa Luli zbog škole bila sprečena da prisustvuje venčanju. Upravo je ideja njihovih ćerki bila da njihova majka 'preda' oca novom partneru.

Navodno zbog već unapred dogovorenih obaveza, na venčanju nije bio prisutan niko od najbližih naslednika kraljice Elizabete II, pa ni ona sama. Fotografije s venčanja podelio je sam Lord Ivar na svom Instagramu, napisavši poduži post koji počinje rečima: 'Napokon smo to uradili!'

Poklon koji uteruje strah u kosti: Saznali smo šta je kraljica Elizabeta poklonila Hariju i Megan za venčanje! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs