IZA KULISA

Princ Hari konačno stiže u London, ali bez supruge i sina: Megan oduvala kraljicu, ili nešto drugo!?(FOTO)

Princ Hari stiže u London, ali s njim ne dolazi Megan Markl, kao ni maleni Arči i to samo iz jednog razloga

Šuška se
10:03h Autor:
Princ Hari konačno stiže u London, ali bez supruge i sina: Megan oduvala kraljicu, ili nešto drugo!?(FOTO)
Foto: Profimedia

Prema potvrdama iz više različitih izvora, početkom ovog leta princ Hari bi napokon trebalo da poseti svoju porodicu u Londonu, a sve je izglednije kako mu se na tom putu neće pridružiti supruga Megan Markl, kao ni njihov sinčić, maleni Arči, kojeg su članovi očeve porodice videli poslednji put kada je imao samo šest meseci.

Ukoliko sve prođe prema planu, Hari bi ovoga leta, po prvi put otkako su napustili Veliku Britaniju, trebalo da vidi svoju porodicu. Iako planovi nisu do kraja finalizovani, i sve uveliko zavisi od daljeg razvoja pandemije, što za sobom povlači i restrikcije kod putovanja, govori se kako će princ Hari(36) u London krenuti sam.

Megan Markl
foto: Profimedia

Iako bi se možda pretpostavilo da Megan Markl ne želi da poseti suprugovu porodicu iz privatnih razloga, samo kako bi im dodatno napakostila, navodno je razlog taj kako zbog njenog dolaska ne bi došlo do nepotrebne diplomatske drame, odnosno kako ne bi zasenila glavna događanja.

Par se inače očekivao na glavnim događanjima u junu, koji uključuje Trooping the Colour, ali i proslave 100. rođendana princa Filipa i 95. rođendana kraljice Elizabete II, kao i otkrivanje nove statute princeze Dajane u julu, u Kensingtonskoj palati.

Svesni kako bi sve to moglo izazvati pravu medijsku buru, zbog čega bi se pažnja pomerila s drugih stvari, Megan i Hari još se uvek promišljaju da li je potrebno da i ona bude prisutna u Velikoj Britaniji.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

'Još uvek je sve neizvesno, ponajviše zbog nepredvidive situacije s kovidom, no pretpostavlja se da bi vojvoda trebalo sam da krene na put. To je njihova lična odluka koja je i te kako dobra kada se gleda cela ta situacija', rekao je jedan izvor, dok je drugi dodao:

'Njeno visočanstvo je jasno dalo do znanja da su Hari i Megan i dalje voljeni članovi njene porodice i da su i više nego dobrodošli na porodičnim događanjima. Ali, s druge strane zahlađeni odnosi između Harija i pojedinih članova porodice, posebno sa bratom, nešto su što zahteva puno napora. Niko ne želi da se ponovi misa za Komonvelt.'

Princ Vilijam, Princ Hari, Megan Markl, Kejt Midlton
foto: Profimedia

Time se izvor zapravo pozvao na poslednje zvanično pojavljivanje Saseksovih u Vestminsterskoj opatiji prošlog marta, kada su Hari i Vilijam jedva pogledali jedan drugog.

Harri, Megan i Arči započeli su odvojeni život od kraljevske porodice još u decemru 2019. i to prvo u Kanadi, da bi se potom skrasili u Kaliforniji. Sve od tada članovi kraljevske porodice nisu imali prilike da vide malenog Arčija, koji će u maju napuniti dve godine, budući da Megan i Hari sina nisu vodili u Veliku Britaniju prošlog marta, kada su odrađivali svoje poslednje zvanične kraljevske zadatke.

'Hari želi da bude u Londonu za rođendane kraljice i princa Filipa i čini se da će on stići sam. Svesni su da ako i Megan poželi da dođe, da će sve to zaseniti sam događaj. Ljudi bi od svega pravili nepotrebnu dramu', tvri izvoz blizak porodici.

(Stil.kurir.rs/Tportal.hr)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs