saznajte više

Sara Džesika Parker otkrila oko čega će se vrteti radnja u nastavku kultne serije: Keri Bredšo menja profesiju?!

Nova serija "And Just Like That...", koja će pratiti Keri, Šarlot i Mirandu u njihovim pedesetim godinama, biće mnogo realnija i bliža stvarnosti, otkrila je Sara Džesika Parker koja se pita da li će junakinja koju glumi umesto kolumne u novinama sad snimati - podkast?

Vip priča
09:53h Autor:
Sara Džesika Parker otkrila oko čega će se vrteti radnja u nastavku kultne serije: Keri Bredšo menja profesiju?!
Keri Bredšo, Foto: Profimedia

Kultna serija "Seks i grad" osvojila je gledatelje otvorenim ženskim razgovorima glavnih junakinja, ali i vedrim, živopisnim prikazom Njujorka kao grada koji nikad ne spava.

Izlasci, šoping, branč u omiljenom lokalu... sve to začinjeno poletnom muzikomi odličnim humorom - recept je na kojem su postigli uspeh tvorci serije koja nas je zabavljala od 1998. do 2004. godine, ali čini se da ništa više neće biti isto.

Seks i grad se nastavlja! Ovako je Sara Džesika Parker najavila nastavak omiljene serije! (VIDEO)

Vest o nastavku "Seksa i grada", i to u obliku serije pod nazivom "Just Like That..." prvo je razveselila fanove, a zatim razočarala mnoge kad su saznali da se glumačkoj ekipi neće pridružiti Kim Katral u ulozi Samante Džouns, koju su mnogi smatrali najzabavnijim likom serije.

Ali, čini se da Samanta nije jedini "zabavni element" koji će nedostajati - Sara Džesika Parker upravo je otkrila u koje je razdoblje smeštena serija, što automatski isključuje epizode nabijene vedrinom i ludim izlascima.

Mnogo realniji prikaz stvarnog života

Naime, u razgovoru za Veniti Fer, Sara je nagovestila da će nove epizode biti "realnije" i otkrila da će prikazivati Njujork u doba pandemije.

Kako će radnja pratiti Keri, Mirandu i Šarlot u njihovim pedesetima, Sara Džesika Parker izjavila je kako od pisaca očekuje da uključe njihovo "životno iskustvo", ali i političke elemente o kojima je u 2021. važno govoriti. Glumica je dodala i kako je moguće da će Keri u novim epizodama - voditi podkast.

Glumačka ekipa više je nego uzbuđena

"Sintija , Kristin i ja smo jako uzbuđene i jedva čekamo da vidimo šta se dešavalo u životima naših junakinja. Znate, ko su one u današnjem svetu? Da li su se uklopile? Kakve uloge igraju. U čemu su se razočarale kao žene i kao prijateljice, a gde su našle svoj put?", otkrila je Sara Džesika Parker.

O seriji "And Just Like That..."

Nova serija s već dobro poznatim likovima zvaće se "And Just Like That...", prema prepoznatljivoj rečenici koju je Keri Bredšo često izgovarala u "Seksu i gradu", a pratiće živote glavnih junakinja koje su sad u svojim pedesetima te pokušavaju pronaći balans između ljubavi, prijateljskih odnosa i karijere. Čeka nas deset epizoda od kojih će svaka trajati pola sata.

Majkl Patrik King, koji je radio i na originalnoj seriji, naći će se u ulozi izvršnog producenta, a još nisu poznati brojni detalji. Tako se ne zna kada će nova serija krenuti sa snimanjem, a kad s prikazivanjem, da li će se već dobro poznatoj ekipi pridružiti i novi glumci i da li će i Zverka da nas počasti svojim prisustvom?

Na ta pitanja još uvek nemamo odgovore.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs